fbpx

У Бога не буває випадковостей! Лікар Марк, був відомим фахівцем в області oнкoлoгії. Одного разу він збирався на дуже важливу конференцію в інше місто

Лікар Марк, був відомим фахівцем в області oнкoлoгії.

Одного разу він збирався на дуже важливу конференцію в інше місто, де його повинні були нагородити премією в галузі мeдичних досліджень. Він дуже хвилювався, тому що на цій конференції повинні були оцінити його багаторічні труди.

Однак, через дві години після того, як злетів літак, сталася aвaрійна посадка в найближчому аеропорту через технічну неполадку. Доктор боявся не встигнути, тому орендував машину і поїхав сам в місто, де мала проходити конференція.

Однак, незабаром після того, як він виїхав, зіпсувалася погода і почався сильний шторм. Через сильний дощ він не туди завернув і заблукав.

Після двох годин безрезультатної їзди він зрозумів, що заблукав. Він почувався голодним і жаxливо стомленим, тому вирішив пошукати, де б зупинитися. Через деякий час, він, нарешті, натрапив на маленький старий будинок. Зневірившись у можливості самостійно знайти дорогу, він вийшов з машини і постукав у двері.

Двері відчинила красива жінка. Він пояснив їй усе і попросив скористатися її телефоном. Однак, жінка сказала, що у неї нема телефону, але він може зайти і почекати, поки погода не покращиться.

Голодний, мокрий і втомлений лiкар прийняв її люб’язну пропозицію і увійшов.

Жінка подала йому їжу і гарячий чай та сказала, що він може приєднатися до її молитви. Але, лiкар посміхнувся і сказав, що він вірить тільки в працьовитість, і від молитви відмовився.

Сидячи за столом і попиваючи чай, лiкар спостерігав за жінкою в тьмяному світлі свічок, як вона молилася поруч з дитячим ліжечком.

Лiкар розумів, що жінка потребує допомоги, тому, коли вона закінчила молитву, запитав її, чого саме вона хоче від Бога і невже вона думає, що Бог колись почує її благання. Потім він запитав про маленьку дитину в ліжечку, біля якої вона молилася. Жінка сумно посміхнулася і сказала, що дитина в ліжечку – це її син, який страждає від piдкісної форми paку. І тільки один лiкар може вилiкувати його, але у неї немає грошей, щоб дозволити собі це, і крім того, той лiкар живе в іншому місті. Вона сказала, що Бог досі не відповів на її молитву, але вона знає, що Він допоможе їй і ніщо не зламає її віру.

Збентежений лiкар втратив дар мови і просто розплакався. Він пригадав все, що з ним сьогодні трапилося: несправність літака, проливний дощ, через який він збився зі шляху… І все це сталося через те, що Бог не просто відповідав на молитву жінки, а давав і йому шанс вийти з матеріального світу і допомогти бідним людям, у яких немає нічого, крім молитви.

Завжди будьте готові зробити те, що Бог приготував для вас. Не буває випадковостей у житті.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page