fbpx

У моєму домі зібралося багато родичів і гостей. Ми поїхали на розпис. І раптом моя подруга Галя привселюдно оголосила, що носить дитя від Сашка. Весілля довелося скасувати!

Життя втратило для мене сенс чотири роки тому. Винна в цьому моя колишня подруга! Тепер мені здається, що це була взаємне кохання з першого погляду.

З Сашком ми познайомилися на вечірці у спільних друзів і, усамітнившись на балконі, проговорили до ночі. Відтоді ми були нерозлучні. Кожен день він зустрічав мене після занять в інституті, задаровував квітами і подарунками. Друзі і знайомі заздрили нашому щастю, а моя найкраща подруга Галя часто повторювала, що ми створені один для одного.

Після закінчення інституту Сашу на рік направили на стажування до Англії.

– Я повернуся – і ми відразу одружимося, – втішав він мене. – Я ж жити без тебе не зможу…

Весь цей час я була вірна йому. Сашко писав мені листи, щодня телефонував. Часто ми з Галею збиралися разом, і я мріяла про своє райдужне майбутнє. Незадовго до Сашкового повернення Галка по турпутівці теж поїхала до Англії, а повернувшись, передала мені від Саші лист і подарунки.

Якось задзвонив телефон. Це був Сашко.

– Кохана, – чувся піднесений голос у слухавці. – Я вже в аеропорту і поспішаю до тебе!

Ми проговорили з ним всю ніч. А вранці поїхали в РАЦС подавати заяву.

І ось настав цей урочистий день. У моєму домі зібралося багато родичів і гостей. Ми поїхали на розпис. І раптом моя подруга Галя привселюдно оголосила, що носить дитя від Сашка. Весілля довелося скасувати!

Була грандіозна “вистава” прямо в РАЦСі! Моя мама після такої новини попала у лікарню і ледве оговталася. Більше я не бачила ні Галю, ні Сашка. Ніяких пояснень, прощань… нічого, наче й не було нашого кохання. А тиждень тому я зустріла Галю в парку з трирічною донькою. У неї є чоловік і це не Сашко! Чому Галя це зробила саме на весіллі – я не можу зрозуміти досі. Як і те, чи правда це була чи ні. Але раз Сашко зник, значить, щось було між ними. Найстрашніше, що я, як і раніше, кохаю Сашка і не можу викинути його ані з серця, ані з голови!

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page