fbpx

У моєї сестри є одна величезна таємниця. Я ніяк зрозуміти не можу, чому уся моя родина мовчить і робить вигляд, ніби нічого такого не трапилось. Мені дуже шкода її чоловіка, адже він прекрасна людина заслуговує знати правду, але мої батьки заборонили, навіть натякати йому.

У моєї сестри є одна величезна таємниця. Я ніяк зрозуміти не можу, чому уся моя родина мовчить і робить вигляд, ніби нічого такого не трапилось. Мені дуже шкода її чоловіка, адже він прекрасна людина і заслуговує знати правду, але мої батьки заборонили, навіть натякати йому.

– Він багатьом допоміг. – чую розмову сестри з чоловіком, – У нього практично стопроцентовий результат. Запис за пів року, але що таке пів року по зрівняні з тим, скільки ми вже чекаємо.

Мені неймовірно шкода зараз Дмитра. Такі розмови я чую не перший рік у нашій родині. Сестра з чоловіком вишукують спеціалістів знахарів, усе, аби стати нарешті батьками.

Вони об’їздили ледь не всю Україну, були у кожному її куточку у всіх чудодійних джерелах і водах, але безрезультатно. Останні п’ять років увесь їхній заробіток іде на це.

У нашій родині є одна велика таємниця, яку заборонено будь-кому розповідати. Знаємо про це лишень ми вчотирьох: я мама і тато і власне – Наталя. Справа в тому, що Наталя наша ніколи не зможе стати мамою власних діток. Про це наша родина знає ледь чи не з її появи на цей світ.

Я вже не можу змовчати. Дмитро заслуговує знати правду, але всі мовчать. Так, Наталя його дуже кохає, але чи є це виправданням такому ставленню?

Сказати правду? Чи чужа сім’я темний ліс і краще заплющивши очі пройти повз?

Даринка О.

20,10,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page