fbpx

У нас двоє дітей, схаменись, жінко. Яке розлучення узагалі? Та й ти мене зрозуміти повинна. Для чоловіка період коли дружина дитинку виношує теж не легкий, не кожен впорається

Ми прожили разом у шлюбі неповних 9 років. Спочатку хотіли пожити для себе, а потім вирішили, що нам потрібна дитинка.

Ось вже минуло 4 роки, і я мала стати мамою вдруге. Та після такої новини мій чоловік дуже змінився. Він почав говорити, що нам і так добре, навіщо нам ще хтось у будинку.

Я дуже хотіла другу дитину, тому сказала чоловікові: або вона буде, або ми розійдемося. Ось тут він і відступився, мабуть подумав, що я і справді таке можу зробити.

Коли вже мала з’явитися дитинка, Гліб, так звали мого чоловіка, не міг нас дочекатися. Чатував нас під вікнами з букетом квітів.

Нашому щастю не було меж, мені на хвилинку здалося, що все у нас вже добре, що з появою малюка він стане добрішим. Але все виявилося не так, як хотілося. Він почав щодня затримуватися на роботі не звертаючи на нас уваги. Приходячи додому пізно, від нього йшов шлейф жіночих парфумів, але далеко не моїх, бо таких дорогих він мені вже давно не дарував.

Я намагалась не звертати уваги, адже годувала дитину і зайві хвилювання мені були ні до чого.

У жіноче свято я щось готувала на кухні, в цей час чоловік прийшов з роботи та пішов до ванни, коли йому на телефон прийшло повідомлення:

– Хочу тебе сьогодні побачити, і не тільки сьогодні. Чекаю з нетерпінням!

Я не змогла втриматися від напливу емоцій, тому влаштувала чоловікові не аби яку сцену. Спочатку він все заперечував, а потім почав на горланити так, що сусіди позбігались.

Минуло трохи часу і він прийшов миритися. Мовляв, у нас двоє дітей і я повинна його зрозуміти, адже період виношування дитини не простий для чоловіків теж. Я таки пробачила його.

Ні, він не змінився зовсім. Затримки і компанії друзів. Кілька нових коханих за наступні пів року. Я трималась і закривала очі, вмовляла себе що так багато хто живе, а потім не витримала і пішла у невідомість.

Це не історія феєричного успіху дружини після розлучення з чоловіком, ні. Я працюю і ледь даю всьому раду, але у мене є те, що не придбаєш ні за які гроші: спокій і гідність. А життєві негаразди не вічні, я вірю!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page