fbpx

У світі спалахує новий потужний конфлікт? Палестинські угруповання анонсували ракетний обстріл Тель-Авіва о 21:00

Сьогодні, 5 серпня 2022 року, армія Ізраїлю почала військову операцію проти бoйовиків “Iсламського джихaду”. Зокрема, вже ліквідовано його ватажка, а ізраїльські сили готуються до відбиття можливої атаки у відповідь.

Через ризик ракетних ударів з сектора Гази по Ізраїлю відкрили бомбосховища і внесли зміни в роботу аеропорту імені Бен-Гуріона.  Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на newsru.co.il.

Повідомляється, що у зв’язку із загрозою ударів у відповідь з сектора Гази в міжнародному аеропорту імені Бен-Гуріона змінили порядок злетів і посадок літаків.

Крім того, муніципалітети Беер-Шеви, Ашкелона і Ашдода розпорядилися відкрити укриття. Також бомбосховища відкриють в містах Рамат-Ган, Кфар-Саба, Ранаана і Рамат-а-Шарон. Мерія Тель-Авіва-Яффо заявила, що відкрила кілька муніципальних бомбосховищ, але готова відкрити все в разі повітряної тривоги.

У центральній частині Ізраїлю розгорнуто додаткові батареї ЗРК «Залізний купол». Введено режим надзвичайного стану.

Бoйовики «Iсламського джихaду», у свою чергу, заявили, що йдуть на вiйну. ЗМІ повідомляють, що палестинські угруповання анонсували ракетний обстріл Тель-Авіву о 21:00.

Фото: скрін. newsru.co.il.

08/05/2022

You cannot copy content of this page