fbpx

У цьому житті все не дарма: 10 принципів Вадима Зеланда, які змінили життя тисяч людей

Вадим Зеланд в своєму вченні «Тренсерфінг реальності» доводить, що події в світі відбуваються в нескінченному числі просторів одночасно і впевнений, що будь-якій людині під силу намалювати свій «проектор», на якому будемо транслюватися її життя. Це означає, що якась «стрічка» крутиться у тебе в голові, таке «кіно» ти і отримуєш в реальності, пише Зеркало.

Десять принципів Вадима Зеланда:

1. У своїй реальності ти маєш те кіно, яке крутиться в твоєму «проекторі». Що намалюєш, то і побачиш. Проблема лише в тому, що люди роблять навпаки: що бачать, то і малюють. Розумієш різницю?

2. Чудо станеться тільки в тому випадку, якщо ти зламаєш звичний стереотип і будеш думати не про засоби досягнення, а про саму мету.

3. Якщо тобі часом здається, що ти «не від світу цього» або з цим світом «щось не так», значить, ти вже майже або зовсім прокинувся – чудово.

Читайте також: БIЛЬ, ЯКОГО ВАМ ЗАВДАЛИ, ПОВЕРНЕТЬСЯ НАЗАД

4. Якщо ти вперто і непохитно будеш крутити в думках своє кіно і крокувати до мети – реальність рано чи пізно дійде до відповідності з ним. Реальності просто нікуди діватися – така її властивість. Не тільки ти залежиш від реальності, але і вона від тебе. Питання в тому, хто володіє ініціативою.

5. Чого не слід робити однозначно, так це – розчаровуватися у своєму житті. Ти не повинен думати, що воно не вдалося. Ні в якому віці не можна так думати. У цьому житті все не дарма. І все ще тільки починається – в будь-який час, за будь-яких умов і обставин.

6. Навчися отримувати задоволення від поганої погоди, від черг, пробок, проблем, будь-якого негативу. Такий ось свого роду мазохізм поступово розчистить небо над твоїм світом. Тобі слід замислюватися лише над тим, якою вигодою обернеться для тебе та чи інша прикра обставина. А так воно і буде – сам в тому переконаєшся неодноразово.

7. Коли ти перестанеш просто хотіти і будеш намір мати, тоді ти це отримаєш.

8. Найскладніше – вміти чекати, зберігаючи при цьому спокій господаря ситуації. Необхідно витримати випробування паузою, протягом якої нічого не відбувається.

9. Виявляючи невдоволення чим-небудь або лаючи когось – уряд, держслужбовців, футболістів, погоду, колег, сусідів, близьких, не кажучи вже про дітей, – ти транслюєш в дзеркало світу непривабливий образ і отримуєш відповідну реальність в відображенні.

10. Дозволити собі бути собою – значить прийняти себе з усіма своїми недосконалостями. Дозволити іншому бути іншим – значить зняти з нього проекції своїх очікувань. В результаті ситуація, коли один хоче те, чого інший не сприймає, незбагненним чином вирішиться сама собою.

Користуватися цими принципами чи ні – вибір завжди залишається за тобою. Ти можеш порахувати це повною маячнею і пропустити повз вуха цю інформацію. А можеш спробувати втілити ці поради в життя вже зараз і подивитися, що буде відбуватися. Між іншим, десятки тисяч людей зізнаються, що завдяки принципам Трансерфингу їх життя якимось невідомим чином змінюється на очах. Пам’ятай: людина – це те, у що вона вірить.

Автор – Вадим Зеланд

You cannot copy content of this page