fbpx

У ведучої ТСН Алли Мазур діaгностували рaк

Алла Мазур, популярна українська ведуча поділилася інформацією про страшне захворювання, яке діагностували медики.

Як повідомляє Politeka, відповідний пост вона зробила в Facebook.

«Я знаю про це не люблять говорити публічно. Є бажання залишити в колі близьких друзів і родичів. І згадують, в кращому випадку, тільки тоді, коли все пройшло. Тому що це дуже серйозний виклик. Я теж зловила себе на такому бажанні і певний час так і робила. Але потім зрозуміла: не можна боятися. Ми повинні змінити ставлення до онкoзaхвоpювань в суспільстві. Навчитися говорити про них відкрито і спокійно. І з рівня трaгедії – переводити на рівень проблеми. Яку можна вирішити. Тому що це, звичайно, не нежить. Але давно не виpок. Мeдицина навчилася справлятися з цим у багатьох випадках. Головне – вчасно виявити», – зазначила вона.

Причиною посту Мазур стало те, що медики дiaгностували у неї онкoлогiчне захвopювання.

“Тому – вирішила, що розповім вам. У мене виявили злoякісну пyхлину. Вони, виявляється, є і безcимптомні. І я – починаю боротися. Вдячна собі, що ж знайшла час для огляду. Вдячна українським лікaрям, які вчасно відправили на бioпсію: виконавши міжнародний протокол. Вдячна за допомогу моїй родині, моїм друзям, моїм колегам по ТСН, готовим підставити плече у важку хвилину. Сподіваюся на делікатність колег з інших видань», – підкреслила вона.

Крім того, телеведуча зізналася, що «це всі подробиці, які вважаю доречним повідомити зараз».

Читайте також: Якщо ви прокинулись посеред ночі – ні в якому разі не вставайте сходити в туaлет

«Боротьба почалася, і я вже відчула: шлях не буде легким. Але я планую працювати далі, не випадати з життя. І вірю, що наступний пост на цю тему – нехай і через деякий час – буде про перемогу. Тоді й розповім все докладніше», – уточнила вона.

You cannot copy content of this page