fbpx

У яких умовах живе багатодітна сім’я, в якій 19 дітей: відеосюжет

На Рокитнівщині у селі Глинне жінка наpодила 19-ту дитину. У свої 45 років Світлана Ковалевич вже має 13 внуків. Для односельчан це не дивина, адже майже у кожного багатодітна сім’я. Журналістка видання Рівне1.TV, Анастасія Кучеренко навідалась в гості до великої родини.

Гречана каша, котлети, та шість літрів супу – ось такий обід готують в багатодітній сім’ї Ковалевичів. Допомагають мамі Світлані, вправні маленькі господині. Тимчасом десятирічна Юлія показує, як збирається до школи.

В сім’ї Ковалевичів дев’ятнадцять дітей. 45-річна мама Світлана нещодавно наpодила найменшого синочка. Його назвали – Назаром.

Світлана вийшла заміж у сімнадцять років. Жінка каже, навіть не думала, що стане матір’ю- рекордсменкою. Вісім хлопців, одинадцять дівчат та тринадцять онуків – вже за плечима багатодітної родини.

Читайте також: “Звичайно, мені буває важко. Особливо зараз, адже я не молодію”,- найбагатодітніша мама України прокоментувала наpодження сина

Зі збільшенням кількості дітей – збільшувався і будинок Ковалевичів. Голова сімейства перебудовував житло 5 разів. Чоловік показує нам невеличке, за його словами, хазяйство.

Чоловік каже, ще є свині та кури, тож м’яса вистачає. А ні, то купують ще.

В селі Глинному Рокитнівського району, в якому проживають Ковалевичі – майже кожна родина багатодітна. Населення більше трьох тисяч осіб.

Вся родина збирається разом на великі свята. Адже дехто вже має свої сім’ї. Втім ніколи не залишають один одного в біді та всіляко стараються підтримати.

Як вони живуть, дивіться далі.

Опубліковано 25 січня 2019 року

You cannot copy content of this page