fbpx

Ух, що влаштувала мені моя подруга дізнавшись про роман на стороні. От прямо зараз іди і кажи правду чоловіку, уявляєте? Але не це мене найбільше тривожить наразі. Почала діяти на випередження і розповідати чоловіку, яка нехороша моя подруга. Його реакція мене вразила до глибини душі

Якщо чесно, не знаю навіть з чого почати. Я потрапила в одну досить непросту ситуацію, і не знаю, як з неї виплутатися! Справа в тому, що недавно я завела невелику інтрижку. Знаю, що багато хто мене засудять, але мені і справді потрібна порада! Я давно заміжня, і у мене прекрасна сім’я. Але одного разу я познайомилася з одним чоловіком, і не змогла встояти. Це було як у паралельній реальності! Я давно вже не відчувала такого! Загалом, у мене зав’язався роман. Я нічого не могла вдіяти з собою! Мене просто тягнуло до нього! Знаю, що чинила не гарно, по відношенню до чоловіка, але я не могла зупинитися!

І ось, через кілька місяців, про все дізналася моя подруга. Знаєте, коли це сталося, я думала, що вона стане на мій бік. Адже ми дружимо з нею вже багато років, і завжди ділилися всім! Вона була близькою людиною для мене. Я вважала її своєю сестрою! Але, незважаючи на все це, вона повела себе зовсім несподівано. Почала дорікати мене і картати! Не знаю, чому вона так вчинила! Я такого не очікувала! Подруга стала говорити мені про те, що я поводжу себе не красиво, що так робити не можна і так далі. Дорікала мені і шкодувала чоловіка. Мовляв, як ти могла так вчинити, навіщо робиш йому таке і він не заслуговує. Я і сама все це знаю, але чому її так хвилює це? Чому моя подруга вирішила повчати мене? Не розумію просто!

Я розумію, що, можливо, мій чоловік колись дізнається про все. І знаю, що буде далі! Але зараз, я просто не хочу думати про це! Що буде те й буде! Навіщо квапити події? Ніхто не знає, що нас чекає в майбутньому! Можливо, мій роман просто закінчиться, і все залишиться в минулому. Мій чоловік може так ніколи і не дізнатися про мою зраду. Навіщо зараз цим перейматись?

Але мене вразило зовсім інше. Справа в тому, що приятелька сказала, що я зобов’язана розповісти все чоловікові! Не розумію, їй яке діло до цього? Ось має бути по її і все! Розкажи все, та розкажи! Я просто не впізнавала свою названу сестру! Це моя особиста справа! Чому вона втручається? Я спеціально не розповідала їй про свій роман, бо не хотіла подібних розмов. А тепер, змушена все це вислуховувати! І найголовніше – в кінці нашої розмови вона сказала мені, що якщо я сама не розповім чоловікові про все, то це зробить вона! Тільки уявіть! Я розумію, що сама винна, але питання зараз не про це.

Почала діяти на випередження і розповідати чоловіку, як змінилась моя подруга і вигадую усілякі неприємні ситуації, які вона мені робить. І знаєте що? Він сказав, що сам з’ясує все з нею. Сказав, аби я не хвилювалась і була певна, що все скінчиться.

Шановні, я задумалась. А це вже що означає? Можливо не просто так моя подруга мене квапить? Чому б він сказав, що поговорить з нею?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page