fbpx

Український айтішник задонатив 60 мільйонів доларів для ЗСУ!

Про це розповіла українська співачка Даша Астаф’єва у своєму Інстаграмі.

Відома українська співачка Даша Астаф’єва зараз активно займається волонтерською діяльністю. Вона вирішила розповісти українцям про благодійника, який досить вагомо долучився до допомоги ЗСУ, співачка також зазначила, що про чоловіка має знати вся країна. Тож виконавиця показала його світлину.

Інвестор та співзасновник IT-холдингу «TECHIIA» Олег Крот перевів на допомогу ЗСУ $60 мільйонів і навіть не афішував це.

“Знайомлю вас із людьми, яких повинна знати країна! Олег Крот – українець, який від початку вторгнення задонатив 60 млн доларів на ЗСУ. Мовчки. Обожнюю айтішників. Побачите на вулиці – подякуйте і обніміть”, – написала Даша.

Згодом Даша дадала деякі деталі:

“Ми всі виснажуємося, але не здаємся! Ні для кого не секрет, що гроші стало важче збирати. Це я вам кажу, як людина, яка намагається робити це від початку і до сьогодні. Головне у цьому питанні – системність, хоч трохи, але щодня. Це має стати звичкою!

На фото Олег Крот- український айтішник, який давно працює і практично вже живе в Америці.

Одразу після вторгнення, більшу частину часу проводить у Києві та майже всю частину заробленого витрачає на дуже потрібні нашій армії та країні речі. Вчорашні світлини наробили пожежі у моїх сторіс, і сьогодні я хочу лишити їх тут, аби більше людей дізналися про героїв.

Просто знайте, Крот задонатив $60 млн. Мовчки. Не прикріпляючи чеків та мільйонів світлин із заголовками. За що я люблю айтішників”, – розповіла Астаф’єва.

Фото: скрін.

08/27/2022

You cannot copy content of this page