fbpx

Усі показали, хто є хто: Подкопаєва розповіла, чи продовжує спілкування з сумнозвісною кумою Ані Лорак

Легендарна українська спортсменка Лілія Подкопаєва, яка останні роки проживає в Сполучених Штатах Америки та активно підтримує Україну в боротьбі з російськими загарбниками, взяла участь у масштабному благодійному проекті на Таймс Сквер у Нью-Йорку, пишуть Факти.

На головній площі міста була зведена велика сцена, з якої прозвучали слова підтримки від українських та світових знаменитостей.

Серед гостей заходу була голлівудська акторка українського походження Міла Куніс із чоловіком Ештоном Кутчером. Також у благодійному заході взяли участь Брія Блессінг, Міка Ньютон, ALYOSHA, Аріна Домскі, французька джаз-виконавиця Margot Sergent, латвійський гурт Dagamba. Ведучою заходу стала Марічка Падалко, чоловік якої захищає країну в лавах ЗСУ.

«Велика благодійна акція на Таймс Сквер — це не лише можливість залучити кошти, а й у різний спосіб нагадувати американцям про війну і про те, яких талановитих артистів народжує країна, якій потрібна допомога», — розповіла Марічка.

Підтримала Україну і Лілія Подкопаєва. За лаштунками журналісти поцікавилися у спортсменки, як вона оцінює мовчазну позицію своєї подруги, куми Ані Лорак, яка мовчить від початку російського вторгнення в Україну та словом не сказала про війну, не підтримала свою Батьківщину.

«Маски знято. Усі показали, хто є хто. Ми не спілкуємось», — коротко прокоментувала Подкопаєва.

Фото: Інстаграм Лілії Подкопаєвої.

06/10/2022

You cannot copy content of this page