fbpx

В 14 років ця дівчина стала бізнес-леді та купила собі будинок

Що ви робили в свої 14 років? Будували курені і грали в футбол з друзями у дворі, чи не так? Кожен підліток займався цим свого часу і це було нормально, але є виняткові люди, у яких є зовсім інші інтереси ще в цьому періоді життя, пише Ladymega.

Такою незвичайною є Віллоу Туфан, яка в свої 14 стала займатися інтернет-бізнесом. Вона збирала речі, які нікому не потрібні. Продавала їх за вигідною ціною і заробляла пристойні гроші.

Перший великий її заробіток становив 6000 доларів.

На цьому вона не зупинилася. Поступово Віллоу стала справжньою бізнес-леді. Вона стала розбиратися в тонкощах бізнесу і в веденні переговорів. Незабаром дівчинці захотілося купити собі будинок. Саме з цією метою вона приглядала для себе вигідну угоду з вигідними цінами.

Вона знайшла те, що хотіла. Будинок коштував 100 000 доларів. Але розумна і прониклива Віллоу вирішила почекати з цим договором. За її прогнозами, дуже скоро будинок повинен був значно знецінитися. Її прогнози збулися – будинок коштував 16 000 доларів США на ринку.

На цьому Віллоу не збиралася зупинятися. Після переговорів вона скинула ще кілька тисяч доларів і змогла купити будинок набагато дешевше, ніж його початкова ціна.

Читайте також: Майже за безцінь: 20 ідей, як старі радянські меблі перетворити в сучасні і стильні

Після покупки вона влаштувала в будинку ремонт. Робила все сама!

Поділіться історією про таку незвичайну дівчинку!

You cannot copy content of this page