fbpx

В Італію за 50 євро: у Ernest Airlines назвали дату запуску рейсів зі Львова

Авіакомпанія Ernest Airlines (Італія) вирішила відкрити авіарейси «Рим – Львів» і «Мілан – Львів» з 22 червня. Про це сказано в повідомленні Львівської обласної державної адміністрації, пише PressCentr

Рейси до Риму будуть виконуватися з міжнародного аеропорту імені Данила Галицького (Львів) три дні в тиждень: в понеділок, середу й п’ятницю.

Виліт зі Львова о 13:30, виліт з Рима о 16:50. Загальний час у дорозі трохи більш ніж дві години.

Рейси до Мілану в ті ж самі дні. Виліт зі Львова в понеділок о 21:30, у середу о 21:30 або о 22:30 (залежно від дати), у п’ятницю в 21:25.

Читайте також: 6 років тому вийшла заміж в Італії і у мене почалося життя для себе. Але майже 15 років я була badante,- інтерв’ю з українською заробітчанкою про еміграцію в 90-х

Виліт з Мілана в понеділок о 18:50, у середу о 18:50 або о 19:50 (залежно від дати), у п’ятницю в 18:40, час у дорозі трохи більш ніж дві години.

Вартість квитків в одну сторону – від 49 євро.

Нагадаємо, що авіакомпанія Ernest Airlines в грудні минулого року вже відкрила авіарейси «Неаполь – Львів – Неаполь» і «Венеція – Львів – Венеція».

До слова, Ernest Airlines – це італійська авіакомпанія, штаб-квартира якої розташована в Мілані. Авіакомпанія є лоукост-перевізником і обслуговує італійський і албанський ринок.

You cannot copy content of this page