fbpx

Весь цей час я продовжував жити на два будинки. Казав дружині, що їду у відрядження, а сам був у коханої. Нікого з них я не міг покинути. Так і жили. Ось тільки з роками, моя кохана стала дуже вимоглива. Не знаю, може її так змінило материнство. Адже тепер вона була відповідальна ще й за малюка. Мого малюка, якого вона ростила в основному сама. Вона почала дорікати мене в тому, що я мало даю їй грошей. Казала, що повинен забезпечувати їх, адже вона матір мого сина. Того, що у мене є ще одна сім’я вона в розрахунок не брала. Ніби й не знала, що я не можу віддавати їй все!

Знаю, що багато хто з вас мене засудить, але все ж поділюся своїми переживаннями. Так склалися мої життєві обставини, що я живу на дві сім’ї. Так, я знаю, що це не зовсім правильно і не чесно. Але так вийшло.

Коли я був ще студентом, я одружився. Перше кохання, молодість. Загалом, звичайна історія. Одружилися, з’явилися діти, побут і рутина. Все, як у всіх. У нашому сімейному житті було різне, і хороше, і погане. Жили як всі – ростили дітей, працювали. Не можу сказати, що мені чогось не вистачало. Я був цілком задоволений своєю долею.

Коли мені було близько сорока, я познайомився з однією молодою жінкою. Вона була моєю колегою, прийшла до нас на роботу. Така красива, просто диво! Ну, правда, як з картинки в журналі! Коротше кажучи, вона мені дуже сподобалася. Я був ніби заворожений. Весь час думав про неї, мені хотілося бути поряд. Я сам не очікував від себе такого, але нічого не міг вдіяти з собою! Закохався і все! Прямо, як хлопчик якийсь! Та й вона не була байдужа до мене. Загравала.

Через деякий час наші стосунки переросли в роман. Не можу сказати, як і коли конкретно ми стали близькими. Просто так вийшло якось і ми не збиралися зупинятися. Нам було дуже добре разом. Тоді, я навіть не думав, про те, що це неправильно, що я зраджую дружині. Я хотів бути з цією людиною, і мене не могло ніщо зупинити. Своїй коханій я відразу розповів про те, що одружений. Це її анітрохи не турбувало. Ми зустрічалися таємно, адже я не хотів покидати свою сім’ю.

Через пару років наших відносин, моя коханка відчула, що при надії. Вона подарувала мені сина. Я був такий щасливий! Не міг повірити, що все це відбувається зі мною! Ось уявіть, що живеш багато років, і, здавалося б, життя вже склалася, а тут, в один момент, все змінюється! Ти ніби починаєш жити заново і все, що було в минулому, начебто і не було! Здається, що почав життя з чистого аркуша. Ось такі відчуття були у мене тоді.

Минуло ще кілька років. Весь цей час я продовжував жити на два будинки. Казав дружині, що їду у відрядження, а сам був у коханої. Нікого з них я не міг покинути. Так і жили. Ось тільки з роками, моя кохана стала дуже вимоглива. Не знаю, може її так змінило материнство. Адже тепер вона була відповідальна ще й за малюка. Мого малюка, якого вона ростила в основному сама.

Вона почала дорікати мене в тому, що я мало даю їй грошей. Казала, що повинен забезпечувати їх, адже вона матір мого сина. Того, що у мене є ще одна сім’я вона в розрахунок не брала. Ніби й не знала, що я не можу віддавати їй все! У мене ж є й інші діти, яких я забезпечую! Загалом, почалися непорозуміння. А тут ще й вдома те ж саме! Адже у мене трохи залишалося грошей, так як я віддавав частину коханці. І моя дружина почала так само дорікати мене. Їй було мало, і вона  також була невдоволена.

Я так втомився від цих жінок! Заплутався остаточно! Просто не знаю, що мені робити? Як вирішити цю ситуацію? Може покинути одну з них? Тільки кого, адже я обох їх люблю хоч і по-різному.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page