fbpx

– Весілля у них. А мені, що робити? Синку у мене грошей ні копієчки, а за комуналку потрібно платити. Там борг знаєш який? Ну, але мені в принципі усе одно. Власник квартири ти. Ну і що що я там проживаю? Твоя квартира, невже матері не допоможеш?

У чоловіка є бабуся, матір і тітка. За 9 років, що ми разом з чоловіком, я практично не спілкувалася з його мамою і тіткою. А все тому, що кожна з них живе своїм життям і не цікавиться нашою. Бачимося ми тільки з його бабусею, так як вона його виховувала практично все дитинство.

Здавалося б – ну не пишуть, ну не дзвонять, і прекрасно. Так ні ж. Вони починають дзвонити, коли їм щось треба. Мати чоловіка може не дзвонити йому цілий рік, а потім раптом подзвонити, почати скаржитися на життя, на маленьку зарплату і попросити у нього грошей, хоча сама працює лікарем в хорошій клініці і зарплата у неї цілком нормальна. Не знаю, куди вона діває всі свої гроші, навіть за комуналку не платить, і накопичуються великі борги. А так як квартира фактично на чоловіка записана, то оті гроші платив саме він. Ми в той момент готувалися до весілля, кожна копійка на рахунку була. А матір його просто сказала що у неї грошей немає. Бісить!

Нашому синові буде скоро рік, за цей час вона навіть жодного разу не поцікавилася, як у нього здоров’я, як він розвивається. Їй це нецікаво. Зате коли її треба зустріти з вокзалу і відвезти в село, так як вона приїжджає до бабусі, чоловік повинен все покинути і їхати.

Тітка чоловіка теж «цікава» жінка. Не їздить в село, не допомагає старій бабусі, своєї матері, хоча цілком є ​​така можливість. Їздить допомагати тільки мій чоловік. А тітка тільки потім дає вказівки по телефону, що треба там зробити, що їй треба привезти з села, і постійно прикривається своїми дітьми.

І мій чоловік робить. А мене це дратує. Мене «бісить», що його родичі згадують про нього тільки тоді, коли їм щось від нього треба. Вони його використовують, а він і щасливий, що до нього звертаються і про щось просять. Дивні вони усі. Його мама покинула свою дитину на бабусю, бабуся нормально ставиться до того, що її онука використовують. Можуть роками не спілкуватись, а потім коли щось треба, так одне про одного згадують.

Диваки-диваками, але як раз і назавжди їх від родини відвадити. Кому вони потрібні, такі родичі.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page