fbpx

Від мийника посуду до мультимільйонера: 7 правил Всесвіту від людини, що змінила своє життя, які точно працюють

Мрієте домогтися в житті успіху і добробуту? У цьому вам допоможе фахівець з саморозвитку Ренді Гейдж. Він вважається зразковим прикладом американської історії про людський успіх, людини, яка пройшла свою стезю від простого мийника посуду до мультимільйонера. І сьогодні ми пропонуємо вам ознайомитися з його відомими і дієвими законами Всесвіту.

За матеріалами – Банка Варенья.

1. Закон порожнечі. Для того, щоб отримати щось нове, необхідно викинути старе. Якщо вам хочеться нових нарядів, то звільніть для них місце у вашій шафі. Розлучайтеся зі своїми стереотипами, пустіть в своє життя зміни в кращу сторону.

2. Закон циркуляції. Ви повинні навчитися відпускати те, чим ви володієте досконало, і дати дорогу тому, чого щиро бажаєте.

3. Закон уяви. Ви повинні навчитися бачити в своїй уяві момент вашого процвітання. Створіть у своїй голові той ідеальний день, до якого ви прагнете, і нікому про це не розповідайте. Нехай це завжди буде у вашій голові, і періодично прокручуйте його знову.

4. Закон творчості. Ви повинні розуміти, що для того, щоб досягти в житті процвітання, необхідно направити в це русло енергію ваших думок, інтуїції і уяви.

5. Закон відплати і отримання. Запам’ятайте: коли ви віддаєте одне, то натомість отримуєте десять. Якщо ви отримали блага, то поділіться ними з тими, хто вас оточує. Отримавши дар, ви повинні використовувати його, розділяти його з іншими людьми, і, в першу чергу, з повагою ставитися до цього дару. Чим більше ви будете ділитися хорошим з оточуючими, тим більше хорошого і приємного Всесвіт вам пошле.

6. Закон десятини. Не дивлячись ні на які обставини, Всесвіт отримає від вас десятину. Це елементарний закон подяки. 10% від того, що є у вас, ви повинні віддати, адже ваша десятина все одно до вас повернеться. Питання тільки як? Якщо ви віддаєте гроші, не факт, що саме вони повернуться до вас назад. Можливо це буде якесь примирення, або нові відносини, або одужання від якоїсь хвороби і т.д.

Читайте також: Шлюб руйнує не відсутність грошей, близькості у лiжку чи спілкування. Реальна причина інша. І вона страшніша

7. Закон всепрощення. Якщо хочете приймати своє багатство, навчіться для початку прощати навколишніх. Якщо ви ненавидите, то для любові зовсім не залишається місця. Важливо навчитися винищувати негативні почуття зі своєї душі, інакше нічого хорошого з цього не вийде.

Сподобалась стаття? Обов’язково діліться з друзями!

You cannot copy content of this page