fbpx

Відчуваю, що від сорому аж вуха червоніють. Сама тільки но прозріла, але хіба це Олексію можна пояснити. Він говорить і кожне його слово правильне, однак моєї вини у тому що чоловік за нашими спинами робив не має. А свекруха? Теж мені! Хоча б словом мені обмовилась

Відчуваю, що від сорому аж вуха червоніють. Сама тільки но прозріла, але хіба це Олексію можна пояснити. Він говорить і кожне його слово правильне, однак моєї вини у тому що чоловік за нашими спинами робив не має. А свекруха? Теж мені! Хоча б словом мені обмовилась.

Уже рік, як ми із чоловіком ніяк не можемо знайти спільної мови в одному питанні. Справа в тому, що він категорично не хоче міняти роботу. Йому й на його роботі все гаразд і влаштовує. Дійсно, кому б погано працювати на своє задоволення, не сильно напружуватися. Ось тільки якби платили нормально, а не копійки.

Ще рік тому за ці гроші шкандибаючи жили якось, але за цей час ціни виросли, а зарплатня чоловіка навпаки- знизилась. Але він у цьому нічого такого і не бачить. Вважає, що якщо мені не вистачає, то я й мушу щось міняти. Тільки от я отримую вдвічі більше від нього.

Ні, у нас не критична ситуація. Квартира у нас наша, точніше моя, подарована батьками до закінчення університету. Я в ній зробила якийсь ремонт. Транспорту особистого ми не маємо. Та й не фанати ми цієї справи. Найкраще на своїх двох чи громадським транспортом. Гроші ні в кого не позичаємо, живемо на свої.

За фахом я діловод. Займаюсь кадрами. Працюю віддалено. Веду кілька фірм одночасно. Іноді приїжджаю до клієнтів до офісу, якщо є потреба. За одну роботу отримую не дуже багато. Але так як у мене одночасно три, іноді чотири фірми, на місяць виходить гарна сума.

Цієї суми вистачає рівно на проживання. Від зарплати чоловіка ніякого толку. Він її витрачає на дорогу і деякі власні потреби. Іноді продукти може пан купити. Натомість працює на улюбленій роботі.

Це місце чоловік облюбував ще студентом. Коли одержав диплом, нічого більше не захотів шукати. Коли ж я поставила питання ребром, чоловік знайшов підробіток. Став приносити додому повні торби продуктів і кілька тисяч, навіть, клав на оплату комуналки.

я щиро раділа, думала грішним ділом, що Олег виправився, аж доки не пішли ми до мами його на ювілей. Там був брат мого Олега Олексій і він щойно в квартиру зайшов, одразу пішов горою на мого Олега.

Виявилось, що мій чоловік ніякої другої роботи не мав. Уявіть собі, що він звернувся по допомогу до мами рідної. Що він там наговорив я не знаю, але моя свекруха пенсіонерка, що має недуг більше ніж років пішла працювати консєржем а синочку віддавала зароблене.

Так соромно мені вжитті ще ніколи не було. Вийшло так зі слів мого чоловіка, що я про все те знала і навіть схвалювала, а от він. ніби як і ні до чого. Олексій вичитує мене, а мій Олег стоїть ніби й немає його в кімнаті зовсім – розчинився.

Оце я сиджу і думаю, як бути далі. Чоловік змінювати щось у своєму житті не збирається, йому п’ять тисяч за очі вистачає.

Як мені його розворушити? Як вплинути і щось пояснити?

Підкажіть, бо в мене вже й руки опускаються.

30.04. 2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page