fbpx

Відома колаборантка Сніжана Єгорова зреклася путіна

Колишня телеведуча Сніжана Єгорова поскаржилася, що консульство України в Анталії відмовило у пролонгації закордонних паспортів трьох її дітей через «політичну позицію». Як відомо, Єгорова є прихильницею російського диктатора володимира путіна, констатує Детектор Медіа.

За словами акторки, разом із дітьми вона перебуває у Туреччині від серпня 2021 року. Єгорова стверджує, що консульство нагадало про її пост у фейсбуці за 26 січня, в якому вона повідомляла, що підтримує путіна у питаннях «світової громадської безпеки».

Єгорова у відповідь почала запевняти, що не підтримує військові дії Росії проти України.

«Хочу офіційно заявити: я, Єгорова-Грищенко Сніжана Олександрівна, мати п’ятьох дітей, громадянка України, не підтримую військових дій Російської Федерації на території України», – цитує Єгорову ТСН.

Але консульство начебто і після цього відмовило їй у продовженні паспортів. Відповідне відео із заявою Єгорової на ютубі вже заблоковано.

Зауважимо, що на початку масштабного вторгнення Росії Єгорова доводила, що російські війська не обстрілюють житлові будинки в Києві, а в усьому винен Володимир Зеленський — «військовий злочинець».

Скріншот відео: ТСН.

You cannot copy content of this page