fbpx

Відразу хочу сказати, що я ніколи не збиралася піднімати цю тему ні в своїй родині, ні тим більше публічно. Я щиро вважала, що ця таємниця ніколи не буде розкрита і піде разом зі мною. Але життєві обставини складаються таким чином, що опускаються руки і намагаєшся знайти допомогу хоч де б то не було

Відразу хочу сказати, що я ніколи не збиралася піднімати цю тему ні в своїй родині, ні тим більше публічно. Я щиро вважала, що ця таємниця ніколи не буде розкрита і піде разом зі мною. Але життєві обставини складаються таким чином, що опускаються руки і намагаєшся знайти допомогу хоч де б то не було.

«Таємниця» полягає в тому, що в 2001 році я привела у світ доньку від відомої людини. Він був дуже популярним, тоді, в кінці 90-х – початку 2000-х був досить популярний. Звичайно, не «перший ешелон» зірок, але з екранів телевізора не сходив в той час. Зараз його популярність спала, але все одно то тут, то там виступає, з’являється, його пам’ятають. На даний момент я не готова озвучити його прізвище, тому що ще не вирішила, як мені бути з усією цією ситуацією.

Сталося все, звичайно, банально. Провінційне місто. Він на гастролях. Я 22-річна студентка підробляла офіціанткою в ресторані готелю, в якому він зупинився. Найцікавіше, що я не була його фанаткою і на концерти не ходила. Але коли побачила його в ресторані, то одразу впізнала. Так вже вийшло, що я провела з ним ніч. Знаю, багато хто мене засудять. Але що сталося, те сталося.

Якщо сказати чесно то мені було важко, це не сказати нічого. Я до 4-го місяця приховувала від мами свій стан. Вона з 8 років ростила мене одна, жили дуже бідно, матуся з ніг падала, щоб мене підняти на ноги і випустити в доросле життя. А я піднесла їй такий «сюрприз» – понесла невідомо від кого. Мені було дуже соромно перед нею.

Проте, мама мене підтримала, допомагала, як могла. Інститут я закінчила, дочку доглядали разом. Хто її батько, я так і не зізналася. Про те, щоб повідомити йому, що з’явилась дочка, тоді я навіть не думала. Розуміла, що я для нього була скороминущим зв’язком. Навіть якби я і хотіла розповісти йому, то як зв’язатися не представляла.

Так і пройшло вже 20 років. Зараз мені 40, заміжня ніколи не була, особисте житті ніяк не склалося. Живемо втрьох – я, дочка і старенька мама в невеликій двокімнатній квартирі. Доньці віддали окрему кімнатку, а ми з мамою спимо в одній кімнаті, так і живемо. Дочка періодично запитувала про батька. Я раніше говорила, що розповім їй все пізніше, коли виросте. І ось цей час настав, вона запитує все наполегливіше, каже, що хотіла б знайти батька і познайомитися.

А що він, цей батько? Звичайно, я стежу за його життям через ЗМІ. Він одружений. Треба визнати, виглядає він відмінно, явно не бідує, у нього молода і красива дружина. Будує образ сім’янина і люблячого батька. Хоча, не знаю, може, все так і є..

Чи казати дитині правду. Як відреагує її тато, коли на порозі його дому з’явиться моя донька. Наше життя давно налагоджене тихе і спокійне. Я не готова робити кардинальних змін, але це ж стосується не тільки мене.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels

You cannot copy content of this page