fbpx

Внучка Єлизавети II розбила сім’ю: новий бойфренд принцеси кинув заради неї наречену з дитиною(фото)

Як стало відомо британській пресі, новий бойфренд Беатріс (внучки королеви Єлизавети) після того, як почав зустрічатися з принцесою , буквально виставив з дому свою подругу Дару Хуан, мати його дворічного сина. За деякими даними жінці довелося ночувати на дивані у друзів. Зараз вона підшукує собі в Лондоні нове житло, пишуть “Факти”.

Дара – за походженням китаянка, але наpодилася в США. Випускниця Гарварда працює архітектором і є власником власної фірми.

Як повідомляє британський таблоїд, 35-річний бізнесмен Едоардо Мапелло Моцці і Дара були заручені вже більше трьох років. Однак після того, як у підприємця зав’язалися стосунки з Беатріс, він кинув наречену.

Беатріс і Едоардо (син графа і світської левиці) знайомі давно. Вони познайомилися ще дітьми, так як їх сім’ї підтримують дружні стосунки. Однак молоді люди глянули один на одного іншими очима, зіткнувшись на весіллі молодшої сестри Беатріс – принцеси Євгенії, що відбулося 12 жовтня. Едоардо був в числі гостей, але з’явився без своєї подруги Дари.

Читайте також: Отримую 2200 євро, але з вирахуванням податку на руки платять 1100 євро: українка розповіла про роботу на німецькій пошті

Вже після початку відносин з принцесою мультимільйонер ще кілька тижнів продовжував жити з 37-річною Хуан і їх сином Крістофером «Вульфом».

Спочатку повідомлялося, що Едоардо і Дара розлучилися ще півроку тому, і що бізнесмен був фактично вільний на момент зустрічі з принцесою. Але друзі стверджують, що це неправда.

Поки не дуже зрозуміло, чи була Беатріс в курсі ситуації. Її друзі кажуть, що вона ніколи не стала б розбивати сім’ю.

30-річній принцесі, як відомо, не щастить у коханні. У неї було кілька романів, які закінчилися нічим. Так, вона довгий час зустрічалася з бізнесменом Дейвом Кларком. У 2016 році вони розлучилися, так як принцеса зажадала, щоб він на ній одружився. Той відмовився, заявивши, що не готовий до сімейного життя. Чотири місяці тому Кларк пішов під вінець з іншою жінкою.

Фото – Факти

You cannot copy content of this page