fbpx

Волосся дівчини посивіло за одну ніч, коли їй було лише 21. Зараз вона справжня красуня(фото)

Протягом 16 років Сара Ейзенман приховувала свій природний колір волосся регулярним фарбуванням коренів, проте одного разу вирішила відпустити ситуацію.

Сьогодні в моді природна краса. Люди вчаться приймати себе з усіма перевагами і недоліками, лише мала частина вдається до допомоги косметологів, щоб приховати наявні дефекти.

Однак найчастіше буває важко залишатися самим собою, коли ти виглядаєш не так, як всі. Мешканка Арізони Сара Ейзенман посивіла, коли їй було всього 21. Волосся отримало попелястий колір практично за одну ніч.

Що вона відчувала в той час? Перетворення в вiдьму. Дівчина дуже переживала через це і почала регулярно фарбувати волосся вдома. Сивина була для неї ознакою старості.

Сара впала в дeпpесію і не могла зрозуміти, чому весь цей кошмар відбувається саме з нею. Фарбування волосся стало регулярною рутиною.

Навіть під час вaгiтнoсті і перед пoлoгами вона думала про те, як виглядати молодо і привабливо, і не хотіла, щоб хтось із друзів і близьких зауважив наявну сивину.

Однак коли Сарі виповнилося 37 років, вона раптово усвідомила, що її світогляд змінилося, і вона готова прийняти себе сивою.

Жінка вирішила показати всім свій справжній колір волосся. Спочатку її подруги говорили, що вона схожа на чаклунку, але Сарі стало здаватися, що з сивиною вона виглядає навіть молодше.

Читайте також: Відомий співак запросив 12-річну дівчинку заспівати разом з ним. Коли вона взяла першу ноту. Це щось неймовірне!

Зараз їй 44 роки. Жінка виглядає приголомшливо і відчуває себе відмінно. Зовнішність Сари активно обговорюють в соцмережах. Багато дівчат зізнаються, що хотіли б мати такий же колір волосся.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page