fbpx

Вона любила гарне життя і любила чоловіка, який їй його дав. Далі почала любити дітей. Це було дуже легко, бо можна було віддати няні, коли вони вередували чи коли треба було йти в салон краси аби виглядати надзвичайно

Настя гортає сторінку фейсбуку, на столі тістечко і кава – все як вона любить. Марта вкотре виставляє фото сина з медалями, аж бісить. Як якась породиста собака, що має на шиї верету медалей і їй перепадає смачна кісточка, а от власникам честь і слава. Он якого сина виховали.

А що її малий? Хіба чемпіон з відеоігор. Тягнуть з класу в клас, бо, як не як, батьки впливові. Вона впливає хіба що на вибір лаку для нігтів і плаття в магазині – давно пустила цю сім’ю в вільне плавання, кожен сам за себе. виростили, є дах над головою, їжа, одяг – супер. А чоловік? Дрібний чиновник в тестевій фірмі з секретаркою місс чогось там. На роботу ходить ретельно і ретельно приходить додому ночувати. От і все життя. Не такого вона колись хотіла.

А колись вона була красунею і одиначкою впливових батьків. Колись не можна було бути багатим, а варто було бути впливовим. Це урівноважувалося. Отож, вона мала все – батьківську любов, гарний одяг і безтурботне життя. Все тоді було простим і звичайним. Але вона була надзвичайна і мусила робити надзвичайні вчинки. Їй мало було зустрічатися з найкрасивішим хлопцем в школі чи університеті. Мало. Їй треба було зустрічатися з кимось надзвичайним. З тим, за ким всі сохнуть. За кумира.

І вона поставила собі таку ціль. Це був популярний тоді співак. Зараз його ніхто й не згадає, але тоді. Тоді кожна його пісня, його голос, його присутність доводили дівчат. А вона могла не лише просто шаліти під магнітофонний запис чи вишукувати квитки на концерт – вона могла собі дозволити подорожувати за кумиром. Батьки не були проти, бо не знали, що вона робить, вони їй довіряли. А як не довіряти – найкращий садок, найкраща школа мали виховати цю дитину. Батьки були дуже зайняті. Вони й так були дуже зайняті, щоб їхня єдина донечка мала найкращий садок, найкращу школу і найкраще все інше.

Отож, одного прекрасного літа Настя скупила всі квитки з туру її кумира і їздила за ним, жила з ним в одних і тих же готелях і їла в одних і тих ресторанах. Чи могло так статися, що така красива дівчина, яка постійно в полі зору не приверне персональну увагу? Звичайно, що ні. Кумир звернув увагу, говорив компліменти і відвів у свій номер. А вона просто тремтіла від захвату – він дивиться на неї, говорить з нею, називає її ім’я. Це було щастя.

Зранку, він говорив, що вони дорослі люди і мають все це припинити, бо у нього дуже напружений графік. Вона нічого не розуміла і блаженно кивала головою.

Потім чомусь плакала в своєму номері. Але зате подругам в усіх подробицях розказувала про цю пригоду. Як вони їй заздрили! А вона почувалася просто надзвичайно. Вона героїня, вона особлива, вона найкраща. Вона зможе все в цьому житті.

Далі тато познайомив її з сином доброго друга. Тоді вже треба було бути багатим і батьки вирішили об’єднати зусилля і зробити майбутнє своїх дітей і прийдешніх поколінь якнайкращим. Яке у неї було весілля! Просто неймовірне! Плаття від модного дизайнера, букет білих лілій, лімузин і фотосесія. Все інше їй було не цікаве. Вона любила гарне життя і любила чоловіка, який їй його дав. Далі почала любити дітей. Це було дуже легко, бо можна було віддати няні, коли вони вередували чи коли треба було йти в салон краси аби виглядати надзвичайно.

Далі життя знову змінилося і вже її батьки стали багатими, а його ні. В ці деталі вона не лізла, їй було не цікаво. Її не дуже й хвилювало, коли чоловік почав затримуватися з роботи чи не ночувати вдома. Вона жила своїми інтересами. А зараз виявилося, що всі випихають своє життя на судження людям і збирають під фото вподобайки як вияв їхньої надзвичайності. А її надзвичайність має дуже мало вподобайок. Хвалитися романом з зіркою, яку ніхто не пам’ятає, вона не хоче. А чогось іншого надзвичайного, окрім неї самої, в її житті нема.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page