fbpx

Вона не стала нікого тривожити і розповідати про неприємності в готелі – просто зняла номер в іншому і відпочивала далі. Одного дня вона побачила у одному з номерів свого чоловіка і не одного. Наступного дня відправила смс, що їхній шлюб завершився і діти залишаються з ним. Віднині Анжела не його дружина і не матір дітям

Гліб з Анжелою в шлюбі більше 12 років, у них двоє чудових дітей. Чоловік працює далекобійником і його довго не буває вдома. Всі турботи і клопоти лежать на дружині. Одного разу Анжелі дісталася путівка на море практично безкоштовно і вона не могла упустити такий шанс. Останній раз вона і не згадає коли була у відпустці.

Гліб був як завжди в рейсі і дітей їй довелося залишити зі свекрухою. Анжела купила собі пару купальників і капелюшок, зібрала валізу і відправилася в аеропорт. Путівка була розрахована на 10 днів і навіть зворотний квиток вона вже купила. По прильоту її чекав новий сюрприз: в готелі, в якому був заброньований номер стався прорив каналізації і всіх постояльців розселили по інших готелях. Анжела не стала повідомляти цю неприємну новину нікому, щоб не засмучувати.

Минув тиждень, залишилося два дні до повернення додому. Жінка чудово відпочила, засмагла і пройшла курс масажу. Одного разу вночі їй заважав заснути шум, що лунав із сусіднього номера. Вона довго чекала коли там заспокояться і не раз телефонувала черговому, щоб вони вжили заходів. Врешті вона пішла туди сама. І яким було її здивування, коли двері відкрив Гліб.

Він розгубився і лише запитав як діти і чому вона в цьому готелі. Анжела відкрила двері і побачила дівчину в сорочці чоловіка. Дружина круто розвернулась і пішла. На наступний день вона здала зворотний квиток на літак і написала чоловікові, що тепер він буде виховувати дітей. Після цього вона викинула сімку і більше не виходила на зв’язок.

Гліб повернувся додому і разом з матір’ю стали одні виховувати дітей. Анжела лише часом надсилала дітям подарунки і коли вона облаштувалася на новому місці, то забирала дітей на літо. Свекруха і Гліб досить довго не могли дати ради з двома дітьми. Зрештою, свекруха відмовилась взагалі приймати участь у вихованні малих.

Діти підросли і досі не потрібні ні матері ні батьку. Обох влаштували у школу інтернат і не завжди й на канікули забирають. Анжела має іншу сім’ю, а Гліб і досі один.

Хто з них не правий. судити не буду, але дітей шкода, ой як шкода!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page