fbpx

Все своє життя у мене були принципи і межі, які я ніколи в житті не переступала. Але нещодавно мій сталий світ пішов шкереберть. Ніколи не думала, що таке можливо, але ж сталось

Все своє життя у мене були принципи і межі, які я ніколи в житті не переступала. Одним з цих принципів було не будувати відносини з людиною, яка в рази старша за мене. З дитинства мені батьки дали зрозуміти, що відносини з дорослим чоловіком ні до чого доброго не приведуть. І я ніколи не думала, що зможу закохатися в чоловіка, який годиться мені в батьки. Але так сталося, що в моєму житті з’явилася саме така людина.

Я працюю в одній дуже пристойній компанії піар-менеджером. Все непогано в моєму житті. Хороші і вірні друзі, щасливі і здорові батьки. Мене завжди оточують тільки близькі люди, які люблять і піклуються про мене. Вони готові допомогти в скрутну хвилину і підтримати коли потрібно. Подивившись на мене, можна сказати, що я найщасливіша людина на землі. Але ні, мені не вистачало того єдиного, який зігрівав би душу. Я відчувала себе самотньою. Доки не з’явився він.

Це новий заступник директора в моїй компанії. З першого ж погляду він вразив мене своєю прекрасною посмішкою і пронизливим поглядом. Я завжди думала, що любов з першого погляду буває лише у фільмах і в казках. Але після нашої з ним зустрічі я зрозуміла, що таке буває і в реальність. Кожен раз, коли я бачу його, починаю червоніти і переживати, як маленька дитина.

Здається, він теж не байдужий до мене. Запрошував на побачення. Він не одружений, ніщо не заважає нам бути щасливими, крім різниці у віці.

Я щодня думаю про нього, як же було б добре побудувати з ним своє маленьке сімейне щастя. Але цього, швидше за все не буде! Він старший за мене майже на 20 років. Подруга і мама почувши про нього біля скроні пальцем покрутили. Кажуть, що нормальних відносин у нас бути не може в принципі. Я заплуталася.

Я кохаю його, але не хочу цих стосунків, але ж голова на плечах і не дає зробити помилку. Звільнитись не варіант. Може до ворожки сходити, аби зілля яке дала? Щоб забути про любов, якої бути не може? Чи все ж спробувати і не звертати ні на кого уваги. Ну живуть же люди щасливо з великою різницею у віці, можливо і в мене вийде?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page