fbpx

Випадкова знахідка повністю змінила моє життя

Хочу вам розповісти, як один звичайний випадок змінив все моє життя.

У той час я переживала не найкращий період свого життя. Чоловік пішов, залишивши мене одну на руках з дитиною, якій ледь виповнився рік.

Родичів у мене таких, щоб могли посидіти з дитиною, не було. Тому про нормальну роботу й мови бути не могло. Це деякий відступ, щоб було зрозуміло, наскільки круто випадок вплинув на моє життя. Я зайнялася поклейкою оголошень.

Гуляла з коляскою і заробляла гроші. Коли я побачила на землі золотий ланцюжок, то зізнаюся, що спокуса здати її в ломбард і виручити хоч трохи грошей була немаленькою. Але я рада, що поборола цю спокусу і все ж дала в місцевій групі оголошення про розшук господаря ланцюжка. І він знайшовся.

Точніше це була господиня. Жінка була мені дуже вдячна за те, що я повернула їй знахідку. Виявилося, що вона була власницею центру сімейного розвитку і працювала в ньому психологом. І в нагороду за мою чесність мені запропонували безкоштовний курс психологічної допомоги, якому я була безмежно рада. Через якийсь час мені запропонували роботу помічницею і дозволили брати сина з собою. А далі закрутилося.

Я отримала заочну освіту. Пройшла масу практики. І тепер я один з провідних психологів центру. Ще кілька років тому я й уявити не могла себе в ролі психолога. А все завдяки моїй начальниці і тій випадковій знахідці, яка перевернула все моє життя.

You cannot copy content of this page