fbpx

Вирішила я все дізнатися сама. Знайшла того професора у котрого стоїть на обліку невістка. Не питайте, як і в скільки це обійшлось, але я все про її стан здоров’я дізналась з перших уст. Відомості мене не порадували

Синові 35 років, невістці – 32. Вони одружилися 10 років тому. Спочатку все було добре. Молоді, тільки після ВНЗ – робота, кар’єра, матеріальне благополуччя. Начебто всього досягли – на часі і про дітей подумати.

На всі питання про дітей невістка віджартовується, а син мовчить, як води в рот набрав. Я вже і так, і сяк – зрозуміла тільки, що вони начебто теж хочуть, але не виходить у них. Син у нас завжди здоровенький був і спортом займався, а ось невістка ж не наша, хто там що знає. Стали у мене закрадатися підозри, що вся справа – в ній.

Вирішила я все дізнатися сама. Знайшла того професора у котрого стоїть на обліку невістка. Не питайте, як і в скільки це обійшлось, але я все про її стан здоров’я дізналась з перших уст. Відомості мене не порадували. Виявляється, у Світлани не все гаразд зі здоров’ям. Там потрібно трохи, як сказав спеціаліст, почекати злегка підкорегувати щось.

Синові я ще нічого не розповідала, він напевно нічого не знає. І ось я думаю – може йому розлучитися поки не пізно і одружитися заново. Я вже пригледіла для нього наречену, хоча за нього будь-яка з радістю піде. Він же, у мене красень – з машиною, і з квартирою, і робота у нього хороша. а з Світланою хто знає чи й діти будуть. Бо за тими словами професора “в принципі у неї усе прекрасно, просто потрібно трохи почекати”, може ховатись багато чого.

У сусідки ось внучка є – Анастасія. Ну така дівчинка гарна, та гожа. І розумниця, і красуня, і господиня, не те що наша – одна робота на розумі, та фітнес. Ось, тільки думаю, як все це швидше б зробити, та ще й без сцен усяких. Такого я дуже не люблю.

Може з невісткою безпосередньо поговорити? Адже вона ще молода – знайде собі когось. Нехай, навіть, машину забирає, яку син їй купив. Я вже на все згодна – аби встигнути внучка поняньчити.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page