X

Вирішили з чоловіком трохи відпочити одне від одного – пожити окремо, перевірити свої почуття. Не минуло й місяця, як я дізнаюсь від спільних знайомих таке, від чого волосся на голові заворушилось

Ми з чоловіком живемо разом уже вісім років. З дітьми ніяк поки не складається. Але нас все цілком влаштовує, завжди вистачає часу на себе. Жили нормально, як і всі звичайні пари.

Ми познайомилися з ним на морі. Початок наших відносин був романтичним і пристрасним. Крім того ми обидва провели практично місяць на узбережжі, тому часу відпочити і насолодитися спілкуванням було досить. Чоловік дуже красиво залицявся, кожен день дарував квіти, говорив приємні слова. Так вийшло, що зустріли ми один одного в переломні моменти свого життя. Мій новий знайомий мав невдалий шлюб і двох дітей, а я просто втомилася від самотності. Ми навіть жили в одному місті, як виявилось.

Я з острахом чекала кінця відпустки, всім відомо, що курортні романи нічим не закінчуються. Але мій чоловік, виявляється, був налаштований серйозно. Вийти з маршрутки він мені не дав і повіз мене до себе додому, де нас вже чекали його мати і сестра. Я була приємно здивована його рішучістю і наполегливістю. Ми почали жити разом, так як обидва були вже дорослими людьми і знали, чого хочемо від відносин.

Відразу все складалося добре, ніяких взаємних претензій з приводу спільного ведення побуту. Напевно, тому що обидва пожили, наробили помилок і тепер були готові йти на компроміси. Все так же і зараз, крім однієї речі. Ми з чоловіком зрозуміли, що охолонули один до одного.

І коли я це зрозуміла, відразу вирішила чесно поговорити з чоловіком і все обговорити. І ми прийшли до висновку, що потрібно якийсь час пожити окремо, кожному своїм життям. Відпочити, так би мовити один від одного. Може, тоді до нас повернуться колишні почуття.

Але через місяць я дізнаюсь від спільних знайомих, що мій чоловік уже має іншу. Тобто як? Ми ж не збирались розлучатись, ми просто перевіряли свої почуття! Я приїхала у квартиру де ми жили, а мої речі складені у кутку однією величезною купою. Чоловік же нічого поганого в своїх діях не бачить, адже за його словами це я пішла від нього.

От як тепер бути, адже ж я його люблю? Речі свої не забрала, а залишилась вдома, сказавши цій пані, яку він привів, аби йшла куди собі хоче. Але чоловік не підтримав мене. Він тепер живе з цією жінкою, а я тоді хто?

Як повернути собі статус дружини і не втратити чоловіка, адже я зрозуміла, що люблю його.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

K Anna: