fbpx

Виявилось, мама чоловіка тихцем підгодовує його смаколиками. Більше того, коли мене немає він і дитину до бабусі на обід бере. Уявіть, мій трирічний син їсть булки і цукерки. Звісно, після того ніякі фліпси йому не підуть. Заборонила до неї ходити, але ж бачу по ним обом, що щось приховують. Очі мені сусідка відкрила сміючись від душі

Коли я заміж виходила, знала, що нам з чоловіком потрібно буде пережити багато негараздів, але я не очікувала, що найбільша розбіжність буде пов’язана з харчуванням. У нас з чоловіком гарні стосунки, але єдине що мені не подобається, це те, що він дуже любить жирну їжу. Я веган, до того ж веду здоровий спосіб життя. От і очікувала, що зможу перевиховати коханого.

Це моя свекруха привчила чоловіка до такого способу життя. Ще коли я перший раз прийшла до них додому я одразу зрозуміла, чому він виріс таким. У нього був день народження. За його словами святкування не передбачало нічого особливого, просто проведемо вечір у сімейній обстановці. Коли я побачила стіл, я просто отетеріла. Страв було як на весіллі для 250 людей. Все щедро залите майонезом.

Ви не уявляєте мого здивування, коли під кінець вечору всі тарілки були вже пусті. Мене весь вечір припрошували з’їсти ще, тому що за їх словами я дуже вже струнка. У них вся родина пов’язала своє життя з їжею. Батько працює на продовольчому складі, мати повар у місцевому кафе, а сестра працює у м’ясному магазині. Вони всі буквально готові поклонятись тарілкам і каструлям.

Тоді я не звернула уваги на цю любов до того щоб смачно поїсти. Яка мені різниця, хочуть їсти – нехай їдять. Це не моя справа.

Але недобре я відчула ще коли ми принесли заяву до РАЦСу, відразу ж після цього свекруха подумала, що тепер має повне право навчати мене, як годувати її сина. Постійно присилала мені на повідомлення з рецептами і стравами які полюбляє мій чоловік. Я звісно погоджувалась з нею, але робила все навпаки. Ми тоді вже жили вдвох і я потроху намагалась змінити раціон чоловіка. Замість майонезу додавала сметану, замість великої кількості жирного м’яса та ковбаси готувала більше овочів.

Після появи малюка ми вирішили з’їжджати з орендованого житла і взяти квартиру у кредит. Свекруха вмовила нас купувати житло у домі поруч з її помешканням. І після цього мій чоловік одразу змінився до невпізнання просто. Зі стрункого красеня яким став зі мною, перетворився на гарненького такого дядечка з черевцем.

Виявилось, мама чоловіка тихцем підгодовує його смаколиками. Більше того, коли мене немає він і дитину до бабусі на обід бере. Уявіть, мій трирічний син їсть булки і цукерки. Звісно, після того ніякі фліпси йому не підуть. Заборонила до неї ходити, але ж бачу по ним обом, що щось приховують.

Очі мені сусідка відкрила сміючись від душі. Виявилось уже два місяці сусіди спостерігають чудову картину: я йду на роботу, а свекруха озираючись, короткими перебіжками, мчить до нас додому з пакетом повним лоточків із їжею.

Я аж плакала. Це ж моя родина, яке вона право має узагалі? Як бути тепер?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page