fbpx

Виявилося, що син зустрів іншу жінку. Причому дійшло до того, що він захотів розлучитися! Наталя на диво не пручалась, просто попросила його не забувати про те, що той має двох діток, яким і пів року ще не виповнилось. Єгор забрав речі та поїхав до нової жінки, а Наталка з дівчатками чомусь залишилися жити у подарованій сину квартирі

Єгор у нас єдиний син. Ми увесь світ йому до ніг поклали від народження. Ніхто не мав того, що мав наш Єгор. Тож коли він одружитись вирішив, ми йому і квартиру і машину подарували, аби мав наш син і його діти усе.

Сім років тому він одружився з Наталею. Жити молоді переїхали в подаровану їм квартиру. Невістка мені дуже сподобалася і вибір сина я схвалила.

Минув рік після весілля, і Наталя подарувала нам одразу двох онуків. Я стала щасливою бабусею одразу двох чарівних дівчаток.

Але з появою малих, відносини в молодій сім’ї почали псуватися. Воно й не дивно, адже мій Єгор не звик, жити в таких умовах. Ні виспатись, ні поїсти нормально, ні відпочити де. Наталя поскаржилася, що Єгор дуже змінився. Я не стала звертати увагу на її зауваження, адже розуміла у чому причина. Вважала. що з часом молоді знайдуть спільну мову. Проте, даремно.

Виявилося, що син зустрів іншу жінку. Причому дійшло до того, що він захотів розлучитися! Наталя на диво не пручалась, просто попросила його не забувати про те, що той має двох діток, яким і пів року ще не виповнилось.

Єгор забрав речі та поїхав до нової жінки, а Наталка з дівчатками чомусь залишилися жити у подарованій сину квартирі.

Спочатку я мовчала, але минуло пів року і я помітила, що вона не поспішає нікуди переїжджати. Більше того, до неї із Харківщини батьки перебрались.

Напевно, комусь це видасться неправильним, але я вирішила, що колишній дружині мого сина необов’язково жити у квартирі, яка була подарована моєму сину і тільки. У неї є батьки, які повинні допомогти дочці придбати власне житло.

Я Єгору про це сказала, а він лиш відмахнувся і сказав, аби я робила як знаю, адже він за кордоном і повертатись не збирається, лиш нагадав, що вони з Наталкою досі одружені.

Коли ж я поговорила з Наталкою, та ледь не плакала. Почала мені розповідати про важкі часи, про двох дітей і те, що їм іти нікуди. Я все розумію, але вона чужа мені людина.

А якщо синочок мій повернеться, де ж йому жити?

Рита П.

15,10,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page