fbpx

Я аж їсти перестала – прислухалась. Сиділа тихіше за мишку, адже подрузі потрібно буде розмову її чоловіка з друзями передати ледь не дослівно. А розповідати буде, що. Я це з перших же слів зрозуміла

Я аж їсти перестала – прислухалась. Сиділа тихіше за мишку, адже подрузі потрібно буде розмову її чоловіка з друзями передати ледь не дослівно. А розповідати буде, що. Я це з перших же слів зрозуміла.

—  Закохався я в неї. Не минає й години, щоб я про неї не думав. – розповідає Оленин чоловік, – Постійно з нею телефонуємо один одному. Зустрічаємося з нею вже майже рік. Весь цей час я приховував наші відносини від своєї дружини. Але тепер прийняв тверде рішення, що потрібно йти від своєї молодої. Ну а що? Вона вже не молода – їй 57 років. А мені хочеться молоду і соковиту жінку, з якою поруч я і сам молодію. А Віра весела, позитивна, завжди з нею ходимо по ресторанах, театрах, та навіть на концерті якоїсь сучасної групи були. Я знову відчув себе молодим хлопцем, – розповідає Олексій. – Діти у нас дорослі, живуть окремо в достатку. А моя дружина Світлана знайде собі теж когось чи ні – це вже її справа.

Чесно? Олена вже давно знає про ці відносини. Навіть не ревнує. Просто смішно їй і все. Олексію уже за 60 і виглядає він старше своїх років. Так, він забезпечений. Своя невеличка справа дає досить таки гарний прибуток. Але діло вже давно перейшло до сина, який батьків просто “спонсорує”. Перекидає на картку щомісяця кілька тисяч доларів. Схоже, саме на ці гроші і поласувала молода дівчина, яка “закохалась”, як писала у повідомленнях, у Олексія до нестями.

Власне, Олена і сину усе те розповіла і вони обоє вирішили фінансовий потік трохи “прикрутити” найближчим часом. Син людина віруюча і тверезомисляча. Для нього подібне не прийнятне і спонсором такого він виступати не хоче. Просто Олексій про все це ще не знає, а тому продовжував вихвалятись:

— Ну ось ти сам подумай, що мені робити з моєю 57 річною жінкою? З нею нудно, тільки й обговорювати серіали, та пити чай на кухні. Виглядає вона вже не свіженькою, хоч і ходить в салони краси, але роки під шаром косметики не приховаєш. Чого не можна сказати про Вірочку. Їй ніяка косметика не потрібна (хоча грошей на це я їй даю). Коли я з нею йду під ручку, то всі (навіть молоді) обертаються на нас. Ці моменти мені особливо подобаються.

Уважно вислухавши свого товариша – друг Олексія схвально замугикав, в знак того, що повністю згоден з таким вчинком. А потім додав:

— Життя стрімко летить і жити треба на повну. Якщо є фонтан з чистою іскристою водою, то нащо черпати воду зі старої криниці, яка хоч і має гарний фасад, та вже вся сиплеться від віку. Так, що ти молодець, правильно зробив, що вирішив піти від дружини. Я навіть тобі трохи по-дружньому заздрю.

Мене від таких порівнянь аж вверх підняло. З Оленою і її чоловіком я більше ніж тридцять років дружу. Ну не витримала я:

— Правильно, – сказала повернувшись, аби Олексій бачив моє обличчя, – Будь таким ласкавим, позбав свою дружину від зобов’язань по догляду за дідусем, який явно почав втрачати ясний розум. Хай собі живе жінка у спокої ще років з двадцять.

Подрузі нічого не стала розповідати, навіщо? Вони і так з сином готуються до можливих наслідків таткової любові. Так, що він своє отримає. І напевне повернеться до Оленки. І я певна, що вона його прийме назад. Але повага, яку я відчувала до Олексія усе своє життя кудись зникла. Сумно і шкода його.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page