fbpx

Я й не вірила, що мій син колись заспокоється, чесно. Віється світом ні про що не думаючи ми з татом лиш встигали борги повертати, та гроші йому переказувати з-за кордону. А це на тобі: знайшов собі до пари жінку з двома дітьми. Третій рік живуть, жодної неприємності. Не витримала я, поїхала глянути, що то за пані. Сказати, що вражена – нічого не сказати. Дар мови втратила

Я й не вірила, що мій син колись заспокоється, чесно. Віється світом ні про що не думаючи ми з татом лиш встигали борги повертати, та гроші йому переказувати з-за кордону. А це на тобі: знайшов собі до пари жінку з двома дітьми. Третій рік живуть, жодної неприємності. Не витримала я, поїхала глянути, що то за пані. Сказати, що вражена – нічого не сказати. Дар мови втратила.

Ну, найперше я на порядок увагу звернула. Чисто. Причому не “по верхах”, а скрізь порядок. У мене і близько такого не має, чесно. Хоч і живемо з чоловіком удвох, але мені до цієї Валі далеко.

Повен холодильник смачненького. Не напів фабрикати, а саме домашні страви. Ну, думаю – господиня! А коли хвалила – отетеріла:

— Немає мені чим зайнятись, – каже Валентина, – Ще б я біля плити не стояла. Та й не вмію я так, як ваш син готувати. Це він нас з дітьми балує.

Я аж присіла, Та він удома і картоплину ніколи не почистив. У нас чоловіки в родині на кухню лиш поїсти заходять. І як вона його змогла от так перевиховати?

Дивлюсь, діти з школи прийшли, вони у неї старшокласники, двоє хлопців. Портфелі на місця і кожен до справи: метуть, миють, пил стирають. А Валя ходить і пальчиком вказує де не так і ще й голос підвищує, якщо щось їй не до вподоби.

Далі – більше. Я помітила, що Валя не така, як усі жінки, не берегиня сімейного вогнища, не “правильна” вона мама зовсім. Ось наприклад залишилась одна цукерка шоколадна. Я б у житті не з’їла. Дала б дитині, чи чоловіку. А вона не така. Спокійнісінько до рота відправила і все. Бутерброд з останнього шматка хліба собі зробить і жуючи когось із своїх мужиків за хлібом у магазин відправить.

Син у неї мій і готує і підлогу миє і навіть прасує. Мені аж шкода його стало. Що він собі за жінку знайшов? Як так жити можна? Не розумію, чесно!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page