fbpx

Я могла багато чого від свекра очікувати, але такого ніколи! Невже він не розуміє, що це дитинча зараз має потребу у всіх нас найбільше?! У мене просто не вистачить сил, щоб тягнути це все самій

Ми з чоловіком живемо окремо від наших батьків. Але мої батьки взагалі живуть в іншому місті, а ось родичі чоловіка по сусідству. Свекор з першого нашого знайомства здався мені дуже владним чоловіком. Його дружина, в порівнянні з ним, добра і миролюбна жінка. Мене дуже дивує той факт, що вони змогли ужитися разом з такими різними характерами.

Після весілля вони пропонували нам спільне проживання, але я категорично наполягла на тому, щоб жити окремо. Я як уявила собі, що і на мене буде поширюватися їх спосіб життя, у мене відразу мурашки по шкірі поповзли розміром зі слона. Надалі я про це жодного разу не пошкодувала.

Спочатку свекор був проти, але з часом заспокоївся і зосередив всю свою увагу на свекрусі. А ми намагалися частенько їх відвідувати, щоб довго у них не сидіти. За цей час він встигав надавати нам купу порад і повчань в наказовому порядку, тому довго ми у них і не засиджувалися ніколи.

Після появу донечки ситуація трохи змінилася. Переїжджати до них ми, природно і не збиралися, а от свекруха проводить у нас багато часу. Можна сказати, що весь свій вільний час вона з онукою. Вдома швиденько впорається і до нас на допомогу.

Дитина наша неспокійна і дуже примхлива. Донька вимагає постійної присутності поруч з собою. Тому у мене немає поки можливості самостійно справлятися з нею. Без допомоги свекрухи не обійтися. Моя мама намагається частіше приїжджати до нас, але так як вона працює, то це можливо тільки у вихідні.

Спочатку свекор нічого проти не мав, але через кілька місяців почав з нами сваритися через те, що дружина постійно у нас. Як він каже: «Краще б приготувала йому щось смачненьке, а то загодувала вже одним і тим же».

Я могла багато чого від нього чекати, але такого ніколи! Невже він не розуміє, що це дитинча зараз має потребу у всіх нас найбільше?! У мене просто не вистачить сил, щоб тягнути це все самій. Я ночами практично не сплю. Лікарі кажуть, що це тимчасові незручності. Пройде час і все у дитинки заспокоїться і нормалізується. Ось тільки її рідний дідусь нічого не хоче про це чути. Для нього не існує нікого на цьому світі, крім нього самого і його бажань.

Почала переживати, що свекруха, під його натиском, відмовить мені в постійній допомозі. У такому випадку мені доведеться наймати сторонню людину, а це додаткові витрати, на які ми зараз не можемо виділити коштів.

Як мені переконати свекра потерпіти зовсім небагато часу?! Ну, має ж доросла людина зрозуміти, що таке маленька дитина в сім’ї ?! Бо ж сам був в такому положенні. Чи все забув?!

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page