fbpx

Я одружений, міцна сім’я, двоє дітей, вже дорослі. Дружину любив, вірніше, як потім зрозумів, шукав надійний тил. Катерина господарська, розумна, невибаглива, мрія для багатьох. Єдине, мені, звичайно, з нею було нуднувато. Я це ще до весілля зрозумів, але навіть зрадів – дружина-вертихвістка мені не потрібна була, для цього є інші жінки. Коротше, одружився, сім’я, все як годиться, але тримав себе в голові можливість скочити на ліво, якщо випаде нагода

Мені 57. Вже багато років живу подвійним життям. Не прошу співчуття або моралей, просто питаю поради: як би ви вчинили на моєму місці?

Я одружений, міцна сім’я, двоє дітей, вже дорослі. Дружину любив, вірніше, як потім зрозумів, шукав надійний тил. Катерина господарська, розумна, невибаглива, мрія для багатьох. Єдине, мені, звичайно, з нею було нуднувато. Я це ще до весілля зрозумів, але навіть зрадів – дружина-вертихвістка мені не потрібна була, для цього є інші жінки. Коротше, одружився, сім’я, все як годиться, але тримав себе в голові можливість гульнути, якщо випаде нагода. Для різноманітності. І тут до нас в компанію прийшла Алінка!

Сміється постійно, без ніяких негараздів, дуже легка. Ну, думаю, ось вона, дочекався. Розсудив все тверезо: з Аліною зручно, тому що на роботі разом і взагалі вона жінка не вибаглива, шуби з каблучками і ресторани не вимагає. Почалися у нас відносини.

Катерина багато років ні про що не здогадувалася, я по роботі часто затримувався, відрядження і так далі. І взагалі, відразу поставив дружину на місце, мовляв, не твоє діло, де я – на роботі і точка, гроші для сім’ї заробляю.

То були золоті роки! Жив із сім’єю, а з Алінкою обідав кожен день, після роботи заскакував, іноді на ніч, в суботу був у неї, навіть у свята відвідувати примудрявся. Дома дружина, діти, все добре. А у Аліни син-підліток, нормальний пацан, знайшли спільну мову.

Потім, звичайно, Катерина стала щось підозрювати, але сцен не влаштовувала. Одна справа, швидкоплинний роман на роботі, а інша справа – сім’я. Я ж з Аліною став жити практично сім’єю, всі турботи лягли на мене, часу більше проводити став. Рідна жінка ж!

Чесно зізнаюся, продовжував би так жити! Ощасливив двох жінок, чим погано? Але здоров’я не те стає. Не можу я дві родини вже утримувати і край. Та й втомився працювати, хочу спокійно пожити для себе. Але з ким? З Катериною квартира спільна, діти (правда, вже виросли), та й надійна вона жінка, не покине якщо занедужаю в старості. З Аліна як і раніше весела і цікава, у сина її своя сім’я, діти мене дідом звуть. Та й теж, грошей в Аліну вклав – ремонт в квартирі зробив, дачу купив. Та й добре мені з нею! Ось тільки думаю, що покине вона мене, якщо що. А старість, вона така, непередбачувана.

Кого ж мені вибрати? Надійну, але не цікаву Катерину або веселу, але не надто й надійну Алінку? Жити подвійним життям більше не вийде.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page