fbpx

Я отримав цю безцінну пораду від свого батька через декілька місяців після того як одружився

Я отримав цю безцінну пораду від свого батька через декілька місяців після того як одружився. Їх сімейне життя з моєю мамою тривало цілих 65 років. Думаю, це не так уже й мало і до нього варто було прислухатися.

Практично відразу після нашого весілля у нас народилася дитина і це була дуже радісна подія. Я багато працював, щоб забезпечувати свою сім’ю і дуже сильно втомлювався.

Іноді приходячи додому після трудового дня, відчував себе скривдженим через те, що дружина просила допомогти з донькою і по дому. Сил на це зовсім не залишалося, я повністю викладався на роботі. Виникали невеликі сварки між нами.

Мені завжди здавалося, в родині має бути 50/50. Дружина займається дітьми і будинком, чоловік заробляє гроші. На той момент мені було 21 рік, і я насправді так вважав.

Розмовляючи з батьком на цю тему, він сказав мені, що в сімейному житті немає такого поняття як 50/50.

Обов’язки завжди будуть нерівними між партнерами. Іноді потрібно давати набагато більше допомоги ніж потрібно.

І мені важливо засвоїти, що якщо я не готовий прийняти цю нерівність, то мені не варто було одружуватися. Потрібно любити свою дружину на стільки, щоб ставити її щастя і благополуччя вище свого.

Батька немає з нами вже сім років, але слідуючи його пораді, ми з дружиною одружені 44 роки. У нас дві доньки і три онуки.

Коли ми постаріли, ця порада стала ще більш доречною. У минулому році кожного з нас чекала планова опeрaція.

Після якої я відновлювався три місяці, 1,5 з яких провів у ліжку. Моя дружина робила все для мене, до тих пір, поки я не зміг встати і пересуватися самостійно.

А через півроку пройшла її опeрaція і я зробив все для неї.

Читайте також: Перше правило для всіх батьків: чому дітям потрібно лягати спати о 21:30 і ніяк не пізніше

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page