fbpx

Я вийшла із кімнати аби чаю подати, зачепилась за килим і мало птахом вільним не полетіла. Напевне, вони подумали, що я вже пішла, бо почали перешіптуватись між собою. Нащо я те все вислухала? А головне, що мені після почутого робити

Я вийшла із кімнати аби чаю подати, зачепилась за килим і мало птахом вільним не полетіла. Напевне, вони подумали, що я вже пішла, бо почали перешіптуватись між собою. Нащо я те все вислухала? А головне, що мені після почутого робити.

Знайомство зі сватами було дуже хвилюючою подією. Старший син зробив пропозицію своїй дівчині. Даринку я дуже люблю і вважаю її за свою доньку. Дівчина і справді мені до душі і ми з нею швидко спільну мову знайшли. А коли ще й Дмитро мій повідомив, що вони батьками скоро стануть, то щасю моєму меж не було.

Свати прийшли знайомитись в неділю. Я ще й здивувалась. ніби як ми повинні були іти засватати Дашу, але не зачиняти ж двері перед носом. Звісно впустила, що там у холодильнику було, на стіл поставила і сина за тортиком послала.

Ми з чоловіком проживаємо у чотирикімнатній квартирі його батьків, що в самому центрі столиці. Дім у нас старезний, майже усі квартир що поруч тепер під офіси і студії здані, але нам усе подобається і ми нікуди переїжджати не плануємо. Та й чого? Все під рукою, все поруч.

Син торт приніс, а я пішла з кімнати, де ми зі сватами сиділи, його до столу подати, чоловік за мною пішов на поміч. Я в коридорі за килим зачепилась. тому й почула гарно, як свати між собою перешіптуватись почали:

— Гарна квартира і місце хороше, шкода продавати доведеться. – чую. як сват каже.

— Що ж гарного? Ні ремонту, ні меблів нормальних. Краще б здали та жили по-людськи. Ну нічого, – каже сваха тихцем, – Я думаю. як продадуть цю, то зможуть три придбати і дітям і їм вистачить.

Я від здивування в землю вросла. А хто що має на продаж пускати? Чого?

Уже коли я торт подала то завела мову про те що молоді надумали квартиру орендувати і що нажаль, ми із житлом власним їм допомогти не зможемо, тож тільки самі.

Тиждень минув і я не знаю чи варто про почуте казати своєму чоловіку. Справа в тому, що й син почав говорити про те, що квартиру винаймати дорого і краще б було мати свою, хай і не велику. кілька разів уже чула, що наші “хороми” нікому і не треба вже.

І як тепер бути? Поговорити з чоловіком і сином? А що якщо це зіпсує стосунки у молодій родині. Але з іншого боку я бачу, що та сторона вже й на сина мого впливати почала.

Підкажіть, як вийти із цієї делікатної ситуації. аби з усіма зберегти нормальні стосунки. Чи вже й не вийде?

Жанна К.

12,05,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page