fbpx

Я заміжня ось уже кілька років і дуже щаслива в шлюбі. У мене чудовий люблячий чоловік. Нещодавно ми дізналися, що станемо батьками. Це був найщасливіший день у нашому житті. Коли УЗД показало, що у нас буде донька, моя свекруха зробила нам незвичайну пропозицію

Я заміжня ось уже кілька років і дуже щаслива в шлюбі. У мене чудовий люблячий чоловік. Недавно ми дізналися, що станемо батьками. Це був найщасливіший день у нашому житті. Коли УЗД показало, що у нас буде донька, моя свекруха зробила нам незвичайну пропозицію. Вона сказала, що згодна переписати свою квартиру на внучку, якщо ми назвемо її в честь свекрухи. І все б нічого, тільки ось мою свекруху звуть Глафірою, або Глашкою, свекор зве її Гливою.

Ми з чоловіком живемо в орендованій квартирі. Жити з батьками ми не захотіли. Вирішили, що будемо самостійними. Але, чи зможемо ми купити своє житло, не знаю. Мій чоловік працює майстром на заводі. Я до декрету була вихователем в дитячому саду. Самі розумієте, що зарплати у нас не високі. Накопичувати на свою квартиру доведеться дуже довго.

Тепер, що стосується моєї свекрухи. Вона дуже цікава жінка. Любить ексцентричні наряди, яскраво виглядати і бути в центрі уваги. Коли ми з нею познайомилися вперше, вона заявила, що не хоче бути для мене мамою. Швидше, близькою подругою. Я була не проти, аби відносини були хорошими. А в якому форматі – не важливо. Наші відносини так і склалися. Свекруха ні в чому мене не дорікала, не вчила, як і що робити. Цим я була задоволена. Для мене головне, щоб вона трохи менше втручалася в наше життя.

Можу сказати, що свекруху не можна назвати хорошою матір’ю або господинею. Вона була більше зайнята особистим життям, ніж вихованням дітей. Весь час намагалася влаштувати свою долю, хоч і мала чоловіка. Дітьми займалися її батьки. Домашні турботи її теж мало хвилювали. Вона не зациклювалася на прибиранні і готуванні. Особисте життя завжди було на першому місці. Свекруха казала, що люблять не за їжу або чистоту в будинку.

У той же час вона дуже любить своїх дітей і близька з ними. Ось тільки пропозиція свекрухи трохи збентежила нас.

Як пояснила мама мого чоловіка, вона просто хоче зробити подарунок внучці і залишити в нашій пам’яті своє ім’я. Знаю, що раніше вона пропонувала те ж саме своїй дочці. Та відмовилася і дала дівчинці інше ім’я. Головним аргументом свекрухи є те, що ми не заробимо на власне житло, а так ми матимемо квартиру.

Якщо чесно, то з одного боку, пропозиція свекрухи дуже приваблива. Отримати квартиру у спадок – це величезний подарунок. Але з іншого боку, нам зовсім не подобається ім’я Глафіра. Та й не думаю, що наша дівчинка буде від нього в захваті. Якби воно було трохи простіше.

Я не знаю, як нам слід вчинити? З одного боку квартира, а з іншого Глафіра.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page