fbpx

Як би мені не було прикро в цьому зізнаватися, але моя мама почала реалізовувати свій план відплати мані. Я прекрасно розумію чому вона це робить, адже завдяки мені з сім’ї пішов мій вітчим, який був дуже недоброю людиною

Він почав жити з нами, коли мені було 8 років, і я до 16 не могла зрозуміти чому це відбувається. Я звичайно усвідомлювала хто він і чому тут знаходиться, але чому саме він? З ним у нас постійно були конфлікти. Я не хотіла, щоб він знаходився зі мною в одній квартирі і саме тому пішла з 9 класу, і вступила до коледжу в іншому місті.

Йому не подобалося в мені все: як я одягаюся, як поводжуся і які оцінки отримую в школі. І після цього я повинна добре до нього ставитися? Звичайно я зробила все, що могла, щоб він покинув наш дім. І з матір’ю у нього стосунки теж не були завжди хорошими. Приблизно з моїх 15 років вони почали регулярно лаятися і з цим нічого не можна було зробити. Це тривало по кілька годин.

І ось уже півроку як він пішов від неї. З того дня вона почала заважати мені жити, хоча сама не розуміє, що я зробила тільки краще. Адже той факт, що я поїхала не знизив кількість непорозумінь в сім’ї, а навпаки збільшив. Вона сама дзвонила мені і говорила, як їй погано, і як вона втомилася з ним жити. Звичайно, що я вирішила посприяти. Будь-хто на моєму місці вчинив би так само.

І ось тепер, коли його немає, в ній раптово прокидається любов до цієї людини. Мені дійсно досить дивно чути подібне. І добре, якщо б це обмежилося виключно особистою неприязню. Однак тепер вона починає мстити. Розповідає про мене небилиці знайомим, друзям. Все місто, а воно у нас маленьке, вважає мене  дівчиною без будь-якої соціальної відповідальності. Мені, безумовно, не тільки прикро, але й економічно не вигідна така репутація. Я зараз працюю публічно і такі чутки про мене ні до чого. Це вкрай негативно впливає на мою роботу.

Мені складно, і я не розумію таку поведінку. Що стало відправною точкою? Чому вона раптово почала заступатися за людину, якій вона практично не потрібна. І це при тому, що її рідна дитина тут я, а не він. Природно, що після моїх дій він не хоче слухати ні мене, ні її.

Однак незважаючи на те, що зараз відбувається в моєму житті, я ні краплі не шкодую про свої дії. Якби я мав можливість зробити це знову – я б зробила. Він цього заслужив. Мені здається, що її помста мені – це тимчасово. Вона скоро охолоне, і у нас все буде як раніше.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page