fbpx

Як падають обличчям у бруд різні знаки Зодіаку: смішно і правдиво

Поглянемо правді у вічі: всі ми чудові, але іноді як натворимо чудес! І потім сидимо, мізкуємо, як все виправити! А як любить наводити дива кожен зі знаків Зодіаку?

Давайте дізнаємось!

Овен

Не треба стереотипів: Овни не тільки б’ються та підкорюють протилежну стать. Ще вони кажуть правду. В очі. Зазвичай думаючи, що позаочі. Увійти в кабінет, побачити порожнє робоче місце директорки, і закричати: «Знову це нетямуще кудись змилося, вся фірма тримається тільки на мені!» і побачити, як «нетямуще» виповзає з-під столу, де шукало загублену сережку, з квадратними очима, — це ситуація Овнів.

Взагалі всюди, де буде потрібна тактовність або хоча б спробувати не запам’ятатися геть усім, Овни обов’язково зроблять навпаки. Але це, як з носорогом з анекдоту, не їхня проблема. У більшості випадків їх так бояться, що замість з’ясування стосунків просто йдуть тихенько реабілітовувати самооцінку.

Телець

Тельця застукати на чомусь провальному складно. Занадто він багато думає, перш ніж щось зробити. Так що найчастіший провал — не прийняти рішення вчасно. Але це — до пори до часу. У певний момент Тельцю це набридає і він починає з величезним запалом лізти на будь-які граблі, аби стати більш ініціативним і брати від життя все.

Гірше того, Телець, як завжди, береться за принцип «завжди кажи ТАК», чим і звертає на себе увагу інших людей і проблем. В результаті його чекають такі пригоди, після яких принцип “подумати, перш ніж зробити” знову стає в очах Тельця привабливим.

Близнюки

Непередбачувані. З невичерпною фантазією. Дуже потішні. Це саме вони опиняються в ситуації, коли хлопець грайливо шепоче «Здивуй мене», а вони не менш грайливо відригують у відповідь. І потім щиро дивуються: але ж  це було дивно й дуже смішно!

Наступний промах вони роблять, намагаючись загладити провину після попереднього. Вони беруться здивувати нормально, але десь в найвідповідальніший момент їм приходить в голову новий неймовірний жарт, який ми тут не можемо назвати з міркувань моральності. Просто дивно, що з Близнюками хтось починає стосунки. Зазвичай це, здається, Леви. Вони вміють оцінити буквально будь-яке яскраве шоу та на Близнюків дивляться як на особистого стендап-коміка.

Рак

Раки помиляються постійно. Їм, принаймні, так здається. По-перше, вони весь час намагаються бути дуже правильними, беруть на себе тисячі турбот і врешті усвідомлюють, що вазон, який вони ретельно поливали щоранку — пластмасовий (і часом ця історія має зовсім не символічне значення). Після цього вони заповзають у свою раковину, аби посумувати через тлінність їхньої праці та неоцінену з боку вазону турботу.

Лев

Леви блискуче припускаються помилок (навіть найгірших) і потім із задоволенням розповідають про них друзям, знайомим, недругам, батькам майбутнього чоловіка (або дружини) і, що найгірше, на співбесіді на нову посаду з зарплатнею мрії. Життя їх нічому не вчить: на наступній співбесіді вони розкажуть, через що їх не взяли на минулу роботу.

Діва

Діва завжди доб’ється свого. Її будинок повинен бути наповненою чашею, робота — якщо не роботою мрії, то вже точно місцем, яким можна похвалитися, партнер навчиться добре одягатися і правильно подавати руку, а собачка завжди буде як з картинки. Це Діву не можна буде відволікти жодними обіцянками, погрозами або благаннями, якщо вона помітила на плитці плями або розводи і взялась їх вичищати. Або якщо яйця в холодильнику розкладені не за кольорами. Неважливо. Діва знайде, чим зайнятись.

Терези

Терези люблять, що всім навколо було добре та приємно, і тому нічого не заважло людям цих самих Терезів любити і обожнювати. Тому в кожній розмові вони частенько просто підтакують співрозмовнику, навіть якщо той просто поливає брудом іншого знайомого. А потім одного разу вони всі троє опиняються в одній кімнаті і хтось починає з’ясовувати стосунки, просто накивають п’ятами. Жодні конфлікти в їхні плани не входять, і неважливо, чому вони там підтакували.

Скорпіон

Що б не сталося в житті Скорпіона — це обов’язково провал. Але чужий. І Скорпіон обов’язково на це вкаже. Скорпіон не може не вказувати, він такий є. Якщо отруту, яку він виробляє промисловими масштабами, не вибризкати назовні, то все почне збиратися всередині, а цього Скорпіон зовсім не хоче.

Це Скорпіон потрапляє в недолугі ситуації на рівному місці, не роблячи буквально нічого. Буквально нічого. Наприклад, він може лежати на ліжку, коли восьмикілограмовий кіт вирішить стрибнути з шафи йому на живіт (і вгадайте, як відреагує шлунок). Або стояти на вулиці, коли… У Скорпіонів повно таких історій.

Стрілець

Вам здавалося, що Близнюки імпульсивні? Та будь-який Стрілець миттю обстрибає їх і залишить потім далеко позаду. З готовністю спробувати все (як у Тельця в той невдалий період його життя) і абсолютною, нічим не стримуваною щирістю в словах (як у Овна за відсутності керівництва) він генерує промахи постійно, щиро в них розкаюється, виправляє все та негайно помиляється знову.

Що ж, з цим він вчиться якось розбиратися років до тридцяти. Але все одно настає момент, коли десь між макаронами та чаєм дівчина (чи хлопець) останніх п’яти років життя Стрільця скаже: «Схоже, нам час одружитися», і Стрілець неуважно запитає: «З ким?»

Козеріг

Рідкісний зануда, Козеріг дуже уважно ставиться до деталей — і так пропускає повз очі перекошення всієї конструкції або глобальну зміну обставин. Це він смикне директора, який терміново вирішує, як виправити провальну рекламну кампанію, бо вважає, що треба терміново змінити шрифт на постерах.

Взагалі писати про помилки Козерога страшнувато, бо вони настільки ж злопам’ятні, наскільки й занудні. Якщо Скорпіон помститься і заспокоїться, Козеріг потім виїсть мозок маленькою ложечкою. Так що говорити про Козерогів не в шанобливому тоні — це взагалі окрема помилка усіх інших знаків Зодіаку.

Водолій

Що у Овна та Стрільця на язиці, те у Водолія вже в дії. Водолії — запеклі максималісти, і звідси багато поспішних вчинків. Варто їм тільки запідозрити зраду, тому що в чоловіка звідкись узявся цілий пакет нових шкарпет, та ще з рудим волоссям на цьому пакеті, як вони починають викидати з вікон речі, документи та деталі комп’ютера. А потім стикаються в дверях з чоловіком, до якого якраз мама в гості зайшла, новим кольором волосся похвалитися і заодно улюбленому сину практичний подарунок зробити.

Читайте також: РЕЙТИНГ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ ЗА ЇХНЬОЮ ВНУТРІШНЬОЮ СИЛОЮ: У КОГО ЗАЛІЗНИЙ СТЕРЖЕНЬ

Риби

Риби, на щастя, помиляються тільки на емоціях. Правда, емоції у них зовсім не постійні: це називається Чутлива Душевна Організація. Риби йдуть по життю, як герой французької комедії по музею старої китайської порцеляни — постійно щось трощачи панікуючи та трощачи через це ще все навколо більше.

Випадково вилити людині газовану воду на штани й мимоволі спробувати з силою їх витерти в найбільш невідповідному місці, а потім, вибачаючись, запропонувати прикласти до постраждалого місця холодну мокру ганчірку, і потім повторювати вибачення доти, поки людина не вирішить, що ти насміхаєшся… Іноді взагалі єдина можливість якось перервати цей ланцюжок промахів — лягти на підлогу обличчям донизу й почати плакати. Тому що будь-який активний рух обернеться супроти тебе.

Фото з відкритих джерел.

You cannot copy content of this page