fbpx

Рейтинг знаків Зодіаку за їхньою внутрішньою силою: у кого залізний стержень

Іноді наша внутрішня поступливість і слабкість пояснюється приналежністю до того чи іншого знаку Зодіаку. Як з цим жити і боротися – в нашій статті, пише uDuba.

Рак – 12 місце

Дуже чутливий знак, один з найбільш нестійких в плані протистояння стpeсам і депpeсіям. Найчастіше Раки живуть від однієї кpизи до іншої – і так нескінченно. Ракам слід заглянути глибше в себе і побачити там дані  безстрашність і потенціал, які вони не використовують Ви цілком можете змінити своє життя, але ніхто крім вас, цього зробити не в змозі.

Телець – 11 місце

Планування – сильна сторона Тельців, при цьому їхні плани рідко йдуть кудись вгору, як правило вони завжди прості і зрозумілі. Але ось будь-які зміни в планах здатні повалити Тельця в страшну зневіру. Вони втрачають грунт під ногами і зміни даються їм вкрай нелегко. Найстабільніший знак зодіаку бoїться і тікає від змін, що не завжди йде йому на користь.

Близнюки – 10 місце

Дивно, але насправді цьому знаку багато по плечу. Їхня слабкість – в невмінні рухатися наодинці. При певній підтримці близьких людей вони здатні підкорити будь-яку вершину і вистояти проти будь-якої невдачі. Один на один з проблемою Близнюки стають безпорадними, як діти. Пара добрих слів підтримки творять з ними дива.

Риби – 9 місце

Цей знак дивним чином поєднав у собі терпимість і відторгнення реальності. Риби часто ховаються в собі, це їхній спосіб вирішити проблему. Замріяні і приземлені одночасно, Риби будують бізнес, а в перервах витають у хмарах. Талант терпляче чекати – одна з їхніх основних якостей, яка допомагає у важку хвилину впоратися з труднощами.

Діва – 8 місце

Сила цього знаку безсумнівна, однак вони часто невірно оцінюють масштаб проблем, відмовляючись вірити в правду, навіть коли вона очевидна. Справа тут не в впертому характері, а в тому, що Діви не бажають бачити світ у всій його некрасі. Якщо Діва ховає голову в пісок, її дуже легко підкосити. У тих ситуаціях, коли вона збирається з силами – її міць безмежна.

Терези – 7 місце

Змусити Терези здатися дуже непросто, вони можуть бути абсолютно непохитними. Але якщо раптом вони втратять інтерес до цієї проблеми, то зламати їх простіше простого, вони самі підуть з поля битви. На жаль, це часто стає причиною незавершених до кінця справ. Поменше цілей перед собою, побільше стабільності – і Терезам ціни не буде. Ентузіазм теж вимагає їжі, так що заряджатися енергією просто необхідно.

Водолій – 6 місце

Цей знак весь час знаходиться в подоланні якихось труднощів. Справляється він з ним бездоганно, але бiда в тому, що часто ці труднощі вигадані. Тому коли справа доходить до найважливішого – Водолії часто виявляються зайняті вирішенням незначні проблем. Цей знак хороший для роботи в команді, практично незамінний. Коли мета поставлена ​​чітка, а керівник не дає відволікатися на другорядні справи – Водолії на своєму місці і домагаються успіху.

Стрілець – 5 місце

Відповідальність, порядність і сила Стрільця робить його схожим на супермена. Оптимізм його невичерпний, але є одна якість, яке псує Стрільцю вся картину. Упертість і непоступливість цього знака легендарні. Відмовитися від своєї думки для нього неможливо, а це часто веде до провалу, адже завжди правим бути просто неможливо. Тому варто замислюватися, чи така потрібна ваша допомога в тій чи іншій справі, чи ви просто рятуєте заради того, щоб рятувати.

Скорпіон – 4 місце

Цей знак не демонструє своєї сили в повній мірі ніколи, велика частина її прихована всередині. Скорпіони не приймають раптових рішень, завжди і все продумують до дрібниць, а значить рідко помиляються. Вони здатні довго вичікувати, щоб вдaрити прямо в десятку. Працездатність Скорпіона неймовірна, стpeсостійкість – на заздрість багатьом. Єдине, що може йому заважати, це звичка рефлексувати.

Лев – 3 місце

Дуже владний і схильний до демонстрації знак. Лев природжений лідер, тому вміє переконувати і вибирати правильних людей. Крім того, Леви ніколи не бoяться і не біжать від відповідальності, люблять дискутувати і вміють це робити ввічливо і переконливо. Однак без ложки дьогтю не обходиться і тут. Любов Львів до солодких промов і залежність від компліментів роблять його вразливою мішенню для маніпуляторів.

Читайте також: Рибам хліба з салом, а : які страви найбільше обожнюють різні знаки Зодіаку

Овен – 2 місце

Овен на диво холоднокровний і розважливий знак. Йти вперед для нього життєва необхідність. Однак він не вміє в потрібний момент зменшити швидкість і летить назустріч цілі занадто завзято. Бути першим для Овна – абсолютна необхідність, вони дуже амбітні. На жаль, це часто робить Овна учасником змагань заради змагань, а не заради самої мети.

Козеріг – 1 місце

Раціоналізм цього знака та його легендарна терплячість роблять його безумовно найсильнішим знаком. Уміння оцінювати тверезо будь-яку ситуацію і людей, вміння вичікувати – це відрізняє Козерогів. Вони не залежать від думки інших, йдуть до своєї мети чітко і продумано. Не люблять різких рухів, вважаючи за краще поступове просування вперед. Ресурс цього знака величезний, вони здатні пройти по будь-якому бездоріжжю і перебoроти будь-які перешкоди, методично і акуратно рухаючись до своєї мети.

You cannot copy content of this page