fbpx

Як перетворити стару бабусину дачу на стильний і комфортний будинок: 16 крутих ідей

Вчити нашу людину, як перетворити власний будинок в сарай не потрібно. Перетворення відбувається само собою, без особливих зусиль і витрат. Але протилежну дію – грамотне перепланування старої ділянки в комфортне житло, при сучасному ритмі життя, під силу тільки сміливим архітекторам, пише Мамины Шпаргалки.

Реконструкція ділянки

Сьогодні ми розповімо тобі про останні тенденції економної реконструкції. Якщо у тебе є ділянка з будівництвом, двічі подумай, перш ніж перетворювати її на гори сміття! Дивись, як зробити дачний будиночок зручним і сучасним.

Сучасні дачні будинки

1. На невеликій садовій ділянці можна спроектувати повноцінний будинок і маленьку теплицю. А деякі умільці вміють поєднати все це на колесах!

2. Якщо квадратні стіни здаються нудними, ніхто не заважає зробити їх круглими. На першому поверсі ідеальне місце для кухні, на другому – для спальні.

3. Замість звичайного металевого вагончика, на ділянці набагато краще виглядає будинок з двома входами, один з яких веде на літній майданчик.

4. Несподівані планування виглядають дуже стильно, а економія на будматеріалах виходить суттєва.

5. Горище завжди вважалось найкращим місцем для зберігання непотрібних речей. Але доклавши трохи зусиль, непотрібне можна викинути, а під дахом зробити окремі житлові кімнати.

6. Дерев’яні навіси – це відмінне рішення для дачі, на яку їздиш рідко. Навіси стануть відмінною заміною літньому майданчику і гаражу.

7. А якщо ніде взяти земельну ділянку під реконструкцію, можна побудувати будинок на колесах!

8. Тераса на другому поверсі – сміливе рішення.

9. Трикутний будинок-намет на перший погляд здається непрактичним. Але це не так, побудувати його можна значно швидше, і, навіть якщо вибирати найдорожчі матеріали, будівництво виявиться менш витратним, в порівнянні з цегляною (кам’яною) будівлею.

10. Для гарного будинку немає невідповідного місця. У сучасному будівництві є багато способів зміцнити фундамент і грунт, щоб вийти з безвихідного положення

11. Світла багато не буває. І так говорять не тільки фотографи, а й архітектори, коли пропонують зробити вікна в даху. До речі, на їх місці можна встановити сонячні батареї.

12. Морські контейнери або вагончики можна здорово змінити на краще. Тобі знадобиться терпіння і обов’язково – кондиціонер.

13. Ще один проект будинку з терасою на даху. І все це – з контейнерів!

14. Цей будинок приголомшливий! Відразу не розбереш, де тут стіни, а де вікна і дах.

15. Дуже цікавий варіант заміського будинку в три поверхи.

16. Хто сказав, що на схилі не можна побудувати котедж?

Читайте також: ЯК ДАТИ ДРУГЕ ДИXАННЯ РАДЯНСЬКИМ МЕБЛЯМ: ФОТО ДO І ПIСЛЯ ВPАЖАЮТЬ

Дачна ділянка стане чарівним місцем для відпочинку, якщо посадити на ній декоративні квітучі чагарники, яким підходить наш клімат.

Покажи в коментарях свій будинок, альтанку або дачу, фотографії читачів надихають всю нашу редакцію!

Залишайся з нами і тисни кнопку «Поділитися на Facebook», щоб показати друзям як провести реконструкцію будинку на ділянці своїми руками.

You cannot copy content of this page