fbpx

Як пережити стрес? Можливо, ця інформація згодиться вам і вашим рідним

Найголовніше – займатися повсякденною роботою, а не концентруватися на причині стресу.

– Поговоріть з друзями, родичами, знайомими, щоб отримати моральну підтримку. Не знімайте стрес випивкою чи іншим способом – це не тільки не допоможе, а й погіршить ваш стан зранку.

– Намагайтеся бути з кимось із рідних, не уникайте розмов про травмуючи подію, краще проговорювати свої страхи.

– Намагайтеся виспатися і дозволяйте собі маленькі радощі, навіть у такий важкий час – солодке, музика, фільм. Злість тільки виснажує вас, бо найчастіше вона не маючи змоги вилитися на об’єкт невдоволення, вертається до вас.

– Харчуйтеся тричі в день і пийте багато води. Не варто об’їдатися чи навпаки, відмовлятися від їжі. Це нашкодить тільки вам.

– Займіться тим, що вам подобається – шиття, плетіння, читання книги. Не треба відчувати при цьому вини, бо ваш страх теж нікому не допомагає, а ваша здатність адекватно мислити – рятує.

– Дотримуйтеся свого звичного графіку сну і прокидання. Не варто себе виснажувати негативними новинами, на які ви об’єктивно не можете впливати.

– Якщо не можете заснути, то встаньте з ліжка, походіть по кімнаті і знову лягайте. Можете використовувати снодійні засоби, які рекомендує ваш лікар.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page