fbpx

Як позбутися зморшок і розгладити шкіру за допомогою звичайного вершкового масла

Про такий чарівний продукт я дізналася зовсім недавно. Так, вершкове масло, це постійний гість на моєму столі. Але, те, що воно допомагає впоратися з проблемами шкіри, було для мене приємною несподіванкою і знахідкою. Маска з вершкового масла робить шкіру пружною, молодою і зволоженою. Адже одна з причин появи зморшок – це сухість шкіри. Без належного зволоження шкірний покрив починає видавати вік, та й взагалі додає років, пише Мамины Шпаргалки.

У поєднанні з манною крупою масло діє більш ефективно. У манці є крохмаль, клітковина, білок. А це відмінне підживлення для шкіри. Вершкове масло містить ретинол, допомагає виробляти колaген. в Рибофлавін, який міститься в маслі, сприяє кращому засвоєнню кисню шкірою. У маслі навіть присутня фолiєва киcлота, яка знімає лущення і сухість шкіри. А молочні жири і кальцій роблять обличчя гладким і прибирають дефекти шкіри! Після використання на своєму обличчі вершкового масла ви відразу відчуєте, як ваша шкіра змінилася і стала виглядати, немов після відвідування салону!

Маска для обличчя

Інгредієнти:

  • 1 ч.л. масла;
  • 0,5 ч.л. манки.

Приготування і застосування:

Перемішайте компоненти і нанесіть на обличчя. Потримайте 15 хвилин і змийте теплою водою, а потім холодною. Масло потрібно вибирати натуральне. з 80% жирності! Вже після першого застосування ви відчуєте, як ваша шкіра стала оксамитовою, рівною, гладкою і ніжною! Повторюйте процедуру весь тиждень для поліпшення ефекту.

Можна наносити вершкове масло під очі, і ви зможете забути про спеціальні засоби для догляду за шкірою повік.

А якщо у вас з’явилися тріщини на п’ятах, просто змастіть їх маслом і вдягніть на ноги бавовняні шкарпетки. Робіть процедуру на ніч, і шкіра ваших ніжок стане гладкою, як у немовляти!

You cannot copy content of this page