fbpx

Як вийти з карантину, а не викотитися: добірка вправ, які швидко приведуть вас у форму після сидіння вдома

Карантин став випробуванням не тільки для психіки, але й для фізичної форми. Постійне сидіння вдома, заїдання стресу і неможливість жити у звичному темпі сприяють швидкому набору зайвих кілограмів. І хоч невідомо, чи варто готуватись до пляжного сезону, приводити себе у форму потрібно усім, бо це не тільки красиво, але й корисно. Тому ми підготували для вас добірку комплексів, які швидко виженуть не тільки зайві кілограми, але й поганий настрій та тривогу.

До роботи!

1. 9 хвилин для ідеальних ніжок та сідниць

Всього за 9 хвилин можна пропрацювати найпроблемніші жіночі зони. Знайти декілька хвилин на тренування вийде навіть у мами на карантині, а результат буде просто чудовим!

2. 17-хвилинне тренування на усі групи м’язів з фітнес-резинками

Якщо вам пощастило мати вдома фітнес-резинки, але вони вже котрий місяць припадають пилом – це чудова нагода використати їх з користю! Помірно інтенсивне тренування пропрацює усі зони і надасть заряд бадьорості та сили! Всього 17 хвилин роботи, а відчуття, наче ви були у спортзалі!

3. Ідеальний прес для тих, хто не любить базікання

Для тих, хто не любить слухати базікання тренера, ми знайшли неймовірно ефективне і швидке тренування, де все чітко: дивишся і робиш. Ніяких довгих вступів та розмов – тільки крута музика та вправи.

4. Сам собі тренер

Якщо програми тренувань не для вас, а вдома є еластичні резинки – у нас для вас хороші новини! Відео з 70 варіантами вправ на усі групи м’язів різного рівня складності. Обирайте, які подобаються найбільше – і створюйте власні тренування, регулюючи навантаження.

5. Як пройти 10 000 кроків, не виходячи з дому? Це тренування розповість!

Ходьба – один з найкорисніших і найпростіших видів фізичного навантаження, який з початком карантину багатьом став недоступним. Але це можна виправити! Півгодинне тренування вдома компенсує усі непройдені кроки і надасть неймовірний заряд енергії.

Читайте також: Одна вправа, 4 хвилини на день, 28 днів – і у Вас зовсім нове тiло!

Сподобалось? Обов’язково поділіться з друзями!

You cannot copy content of this page