fbpx

Як виростити розкішні троянди, коли вони постійно в’януть – оригінальний спосіб

Виявляється, виростити троянди так легко!

Троянди – улюблені квіти багатьох. Але якісні квіти купити не так вже й дешево, тому більшість намагаються виростити їх у власному саду. Щоб на цей раз результат вразив вас, скористайтеся порадою, наведеною нижче. Хороша новина – багато грошей і садівничі навички не потрібні. Буде потрібно трохи грунту, картопля і терпіння, пише Spisa.

Для початку зробіть в саду ямку, розміром 15 на 30 сантиметрів, вибравши місце, де б ви хотіли посадити квіти. Глибина повинна складати 15 сантиметрів. Краще віддати перевагу частково затіненій області. Пряме сонячне світло трояндам не до душі. На дно ями насипте тонкий шар піску, який буде затримувати воду.

Зріжте кілька свіжих стебел троянд в саду або купіть ті, які сподобались в магазині. Важливо знайти максимально свіжі стебла.

Видаліть все листя і шипи з нижньої частини рослини. Зробіть невеликий отвір в картоплинах і вставте стебла троянд в них. Отвори повинні бути невеликими, щоб щільно утримувати рослини. Розмістіть картоплю в виритих ямках, стеблами вгору.

Читайте також: Як надовго позбутися трави та бур’янів: легкий та ефективний спосіб, про який мовчить 85% досвідчених дачників

Навіщо ж потрібна картопля? Це відмінне харчування для троянд і натуральне добриво. Накрийте картоплю свіжим грунтом. Злегка притисніть землю навколо кожного стебла.

 

А ось тепер доведеться підключити терпіння. Через кілька тижнів троянди повинні почати рости і цвісти. Картоплю можна використовувати для вирощування рослин навіть в закритому приміщенні.

Обов’язково поділіться з друзями цим оригінальним способом!

You cannot copy content of this page