fbpx

Як збільшити свій дохід способом, який недоступний більшості людей

Ви здатні на все, тільки вам про це ще ніхто не говорив.

В.Зеланд

Подобається вам це чи ні, але гроші – це саме те, з чим нам всім доводиться стикатися щодня, пише 5 Сфер.

Багато хто з нас розуміє, що дійсно важливими речами в житті є зовсім не речі, наприклад, досвід, друзі, родина. Але дуже важко сперечатися з тим фактом, що фінансова свобода дає набагато більше часу і можливостей, щоб розвивати і створювати всі вищезгадані цінності. Неможливість покривати свої ж витрати є, мабуть, однією з найбільш стресових ситуацій і таким досвідом, через який приходить розуміння, що здатність створювати фінансовий дохід – це ключова здатність для більшості людей. Що ж ви можете зробити для того, щоб ефективно збільшити дохід?

1. Зробіть план

Так само, як і з багатьма іншими речами в житті, ключ до гідного доходу – це вчасно складений план. Маючи інструкції, яким можна слідувати, ви будете залишатися на потрібному шляху і відчувати прогрес, навіть в дні, коли вловити будь-який рух вперед досить важко.

Щотижня думайте про те, щоб ви хотіли здійснити і записуйте ті речі, які ви повинні зробити, щоб досягти мети. Розбийте весь маршрут на окремі невеликі кроки і закріпіть за кожним з них конкретний день в календарі. Коли цей день прийде, упевніться, що ви робите все можливе, щоб рухатися у напрямку до вашої мети.

2. Встановіть пріоритетність ваших дій

Це просто факт життя, що 20% від виконуваної вами роботи буде відповідати 80% успіху, якого ви досягнете. Навіть, якщо ви називаєте це «правилом 80/20» або «принципом Парето», урок залишається тим же: ви повинні встановити пріоритет для 20% вашої роботи, яка, швидше за все, призведе до успіху.

Виявіть і зосередьте свою енергію на перевірених джерелах доходу або проектах з хорошою ймовірністю рентабельності по закінченню певного часу. Будувати свій день намагайтеся навколо ваших ключових проектів і напрямів для створення максимального успіху.

3. Спробуйте щось нове

Ніщо не може похитнути вашу впевненість у собі так, як рух в проекті, який веде в нікуди. Якщо ви витратили багато часу на проект, який не приносить свої плоди, не бійтеся піти.

Існує принцип в психології, «виправдання зусиль», який говорить, що люди, більш прихильні речей, в які вони вже інвестували багато часу і енергії. Це може привести до невиправданої завзятості і витрати свого часу на речі, які ніколи не окупляться. Іноді необхідно зупинитися, скоротити витрати і перейти до чогось нового.

4. Скажіть «Ні»

Ваш час є найбільш цінним ресурсом і, перевантажуючи себе, ви виснажує його. Коли ви берете на себе занадто багато проектів, це призводить до збільшення стресу і зменшує ймовірність своєчасного реагування на інші сприятливі можливості.

Розвивайте здатність говорити «ні». Коли нова можливість приходить, запитайте себе, чи окупиться належним чином інвестиція часу, яку необхідно зробити зараз. Якщо відповідь буде негативною, не починайте.

5. Оточіть себе успіхом

Це може здатися нелогічним, але одним з відмінних способів досягнення фінансового успіху, є намір діяти так, ніби ви його вже досягли. Якщо ви проводите свій час з успішними людьми в місцях, де гроші мають тенденцію концентруватися, ви напевно знайдете великі можливості для досягнення успіху. Спілкуйтеся з людьми, які вже досягли того, що ви ставите перед собою.

6. Будьте лідером

Важливим ключем до успіху в бізнесі і в житті є здатність розпізнавати можливість раніше за всіх. Маючи це на увазі, ви завжди повинні бути напоготові і готові до наступної великої можливості, яка приведе вас до успіху. Тримайте свій розум якомога відкритішим і ніколи не припиняйте сприймати світ через лінзу творчості та підприємництва.

Дізнайтеся стільки суперечливих точок зору, скільки ви можете, читаючи книги, з якими ви можете не погодитися і зустрічаючись з людьми, які вам не подобаються. Повне охоплення і всебічне розуміння – це найкращий спосіб, щоб дійсно зрозуміти що-небудь і створити щось нове.

7. Розумійте важливість часу і дуплікації

Ідея часу так важлива, що варто згадати її ще раз. Це єдиний ресурс, який ви не можете змінити. Незалежно від того, хто ви і скільки грошей ви заробляєте, у вас тільки 24 години в день. З цієї причини ви повинні зосередити свою енергію на джерела доходу, які можна легко дуплікувати.

Зробіть що-небудь один раз і потім повторіть його стільки разів, скільки це можливо. Час цінний, тому переконайтеся, що ваша робота виходить за його межі.

You cannot copy content of this page