fbpx

– Які діти? – дивиться Оксана здивовано на чоловіка, – Ти наївний, чи прикидаєшся? Не буде у нас ніяких дітей, я їх не можу мати.

Я одружений вже вісім років. Колись моя майбутня дружина зачепила мене своєю цілеспрямованістю. Тоді вона була студенткою, і будувала великі плани. Мені дуже подобалася ця риса її характеру! Така серйозна і амбітна дівчина! Вона не була схожа на моїх знайомих, і це мені імпонувало. Коли ми кілька років по тому одружилися, моя дружина стала головною в сім’ї. Не можу сказати, що я підкаблучник або не маю права голосу, але мені легше йти на поступки. Такий у мене характер, і я не вважаю свою м’якість недоліком! Моя дружина домінує в сім’ї, і мене це абсолютно влаштовує!

Але зовсім нещодавно я пошкодував про те, що ні відстояв свого часу свою точку зору! Справа в тому, що три роки тому моя дружина влаштувалася на роботу в одну велику фірму. Вона у мене дуже розумна! Так ось, всі ці роки вона будувала кар’єру. Дружина хотіла отримати високу посаду і багато працювала над цим! Вона дуже працьовита! Всю себе віддає улюбленій справі! Я захоплювався своєю дружиною, мені подобалося її завзятість! Я ніколи нічого не мав проти її трудоголізму, навіть навпаки – пишався нею! Не всі жінки хочуть працювати. Більшість з них намагаються влаштувати особисте життя і сидіти вдома за рахунок чоловіків. А моя дружина – цілком самодостатня особистість!

Але коли до бажаного залишалося зовсім небагато, в наші плани втрутилася доля. Вийшло так, що моя дружина відчула. що при надії. Я був дуже радий цій новині! Мені хотілося дитини! Але дружина не розділяла мого ентузіазму! Вона сказала мені, що не може зараз всім цим перейматись. Її  декрет перекреслить всі ті зусилля, які дружина доклала для отримання підвищення. Роки її старанної і важкої роботи підуть нанівець. Я зрозумів, до чого вона хилить.

Звичайно, я розумів, що декрет поставить хрест на її кар’єрі. Вона випаде з життя, і може ніколи не повернутися на колишнє місце! Як би важко мені не далося це рішення, але я підтримав дружину. Вона зробила те на що зробила. Я був засмучений, але мені хотілося, щоб моя дружина була щаслива! Навіть якщо такою ціною! Я люблю її і повинен поважати її рішення!

Незабаром моя дорога дружина стала великим начальником! Роки важкої роботи принесли їй довгоочікуване призначення. Вона була просто щаслива, і я був радий за неї! Через, напевно, рік ми повернулися до теми материнства. Тоді я думав, що бажана вершина досягнута і тепер у нас є час для особистого щастя. Я хотів дитину! Смішно, але я готовий був піти в декрет і сидіти з малюком. Якби моя дружина захотіла працювати і далі, я б взяв всі обов’язки по догляду та вихованню на себе! А що тут такого? Ми живемо в цивілізованому світі і чоловік в декреті звичайна справа в наші дні!

Ось тільки цим планам не судилося збутися! Як виявилося, мені про це сказала моя дружина, після того самого першого разу вона не зможе мати дітей! Уявляєте! Я ніколи не стану батьком! Я в такому розпачі! Не знаю що робити! Стільки років ми добивалися стабільності, щоб потім мати дітей. Щоб вони ні в чому не мали потреби, щоб дати їм все. І що тепер? Все було даремно?

Після всього цього у нас почалися проблеми в сім’ї! Не знаю чому, але з’явилося якесь напруження, ми стали віддалятись. Наша сім’я похитнулася. Я не знаю що мені робити? Як бути? Я не хочу так жити, але у мене немає виходу! Невже я ніколи не стану батьком?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page