fbpx

Якщо вам набридло, що на телевізор постійно липне пил, скільки не прибирай – цей лайфхак позбавить вас від клопотів

Що не роби, а пил так чи інакше з’являється в будь-якому, в тому числі житловому приміщенні. Найгірше, коли ненависний осад з’являється на побутових приладах, які не рухаються з місця. Мова в першу чергу йде про телевізор. Благо, існує «народний» метод, який дозволить захистити «блакитний екран» від ненависного пилу.

Подивимося ж ближче, як працює методика і що потрібно для її реалізації, пише Novate.

Отже, захистити улюблений «блакитний екран» від пилу не так вже й складно, як може здатися на перший погляд. Найголовніше, що комплекс прийнятих для захисту від пилу заходів доступний для реалізації буквально кожним.

Що ж знадобиться дбайливому господареві?

Перш за все потрібна ганчірка або серветка для прибирання (дві штуки). Крім неї знадобиться будь-який антистатик. Дістати даний засіб не повинно скласти будь-яких труднощів. Практика показує, що використання цих засобів дозволяє домогтися надзвичайно високих результатів.

Перш за все телевізор потрібно грунтовно протерти, видаливши весь накопичений за останній час пил першою серветкою. Можна навіть провести вологе прибирання, однак після цього апарат обов’язково слід протерти ще раз насухо.

Після цього береться друга серветка, на яку наноситься антистатик в невеликій кількості. Слідом за цим починається ще одне протирання техніки.

При цьому антистатику шкоду не потрібно, після першого протирання, процедуру з нанесенням засобу на поверхню пристрою настійно рекомендується повторити ще кілька разів.

Важливо: слід приділити підвищену увагу важкодоступним місцям для того, щоб забезпечити тотальний захист від пилу.

У підсумку, після того як антистатик буде нанесено на телевізор, повторно протирати його вологою ганчіркою вже не буде будь-якої потреби протягом досить тривалого періоду. Завдяки антистатику пил не буде накопичуватися на поверхні телевізора, а значить і прибирання можна буде робити в кілька разів рідше. Все описане можна сміливо повторювати для будь-якого іншого екрану в будинку і не тільки.

Читайте також: 6 крутих способів почистити праску ззовні та зсередини. Це покращить якість прасування в рази!

Примітка: коли стане помітно, що пил знову збирається на телевізорі, всю описану вище процедуру слід повторити.

You cannot copy content of this page