fbpx

Якщо вам сняться ці 7 снів – це не просто так. Вони мають важливе значення

Ми часто бачимо сни, хороші і не дуже. Часто вони є витворами нашого мозку під впливом вражень попереднього дня. А є такі, на які потрібно звернути увагу. Які ж вони?

За матеріалами – Банка Варенья.

Телефон

Постійні дзвінки телефону уві сні говорять про те, що якась інформація, що міститься у вас самих, хоче вибратись на волю. Як приклад, – ви цінний співробітник, але підсвідомість розуміє, що ви самодостатні, можете створити свою фірму або керувати тією, на якій працюєте. Ще – ви робите щось, усвідомлюючи, що займаєтеся не тим, для чого створені, але боїтеся змін в житті. Подібних прикладів можна навести безліч.

Побачивши уві сні телефон, що дзвонить, або просто трубку, погляньте на себе з боку, проаналізуйте ваше життя і внесіть корективи.

Окремий випадок – ви не відповідаєте на дзвінок, отже ваша підсвідомість уже тривалий час подає вам сигнали.

Політ

Незважаючи на всю привабливість таких снів, вони відносяться до категорії “усвідомлених”. Під час цього сну можна контролювати свою свідомість, бажано спробувати подумати про своє життя, так як ваш “політ” – свідоцтво внутрішньої невлаштованості і усвідомлення нереалізованих можливостей.
Переступіть через труднощі, підніміться вище і добийтеся того, що планували раніше.

Коробки

Регулярна поява коробок уві сні свідчить про ваш самообман. Він може мати і моральний, і матеріальний характер.

Моральний – приховування свого істинного характеру, емоцій від інших і себе. Матеріальний – якийсь непорядний вчинок, зроблений вами раніше, який ви приховуєте, таємниця, помилковий вибір чогось.

Порожнеча всередині коробок – це серйозне розчарування в житті. Численність безладно розкиданих коробок має на увазі перевантаженість подіями вашої душі, яка хоче знизити темп життя.

Місяць

The supermoon, also known as the pink moon rises over the Papago Park Buttes on Apr. 7, 2020 in Phoenix, Ariz. It is the biggest and brightest supermoon of the 2020.Usp News The Pink Moon Usa Az

Це заклик зайнятися творчістю, яку ви постійно відкладаєте на другий план. Повірте цьому сну і займіться тим, до чого вас закликає цей супутник Землі, так як все одно прийдете до свого покликання, тільки пізніше, шкодуючи про втрачений час.

Дорога

Символ мандрівників досить ясно розповість про ваше життя. Різноманітність доріг допомагає підсвідомості висвітлити практично будь-які життєві ситуації.

Дороги, які станом наближаються до європейських автобанів, без поворотів і з далеким сонячним горизонтом, це однозначне внутрішнє задоволення життям і долею.

Туманні з вибоїнами і нескінченними перехрестями, навпаки, говорять про ваші проблеми, нерішучість і острах змін.

Пора замінити ями гладким асфальтом!

Квіти

Неоднозначне сновидіння, у залежності від того, у якому стані квіти, які ви бачите.

Живі бутони символізують все нове, що з’являється і розвивається. Вам потрібно бути до цього готовими і більше відкритися для змін. Можливо, це зміна роботи, несподівана любов, поява дитини.

Зів’яла квітка, засохлий букет несуть погані вісті. Можливо, ваш нинішній упорядкований період життя перейде в проблематичний, також, можливо, ви розлучитеся з кимось із близьких.

Вода

Читайте також: Якщо ви прокидаєтесь між 3 і 5 ночі – з вами відбувається дещо особливе

Обсяг води уві сні – це обсяги вашої амбітності. Безмежне море, океан підштовхують до дії. Ви можете набагато більше, але поки тільки мрієте про висоти. Потрібно діяти!

Зарослий ставок, пересихаючий струмок – зворотна сторона “водної” інформації. Ви тягнете непідйомну для себе ношу або взяли занадто швидкий темп. Зосередьтеся на головному, відкиньте все другорядне, і у снах побачите широку спокійну річку.

You cannot copy content of this page