fbpx

Яких жінок люблять чоловіки або 10 заповідей справжньої жінки

Деякі твердження з цього вельми вражаючого списку без роздумів приймайте за догму!

1. Справжня Жінка приваблює чоловіків своїм внутрішнім станом

Зовнішність, розум, вік, соціальний стан, якості характеру – все це, по суті, глибоко другорядне. Стан, що приваблює чоловіків – це ваша насолода собою і своїм життям. Насолоджуватися собою – це непросте мистецтво, але, освоївши його, Жінка стає найсильнішим магнітом.

2. Любов до чоловіка починається з любові до себе

Звичайно ж ми думаємо навпаки: «Коли хтось мене полюбить, тоді і я полюблю себе». Але до тих пір, поки у Жінки не трапиться роман з самою собою, кожен чоловік буде для неї всього лише пcихотерапевтом, який намагається вилiкувати її від неприйняття самої себе і страху залишитися самій. Справжня, глибока любов виникає зі стану наповненості собою. Тоді любов до чоловіка народиться в своєму вищому прояві – як дарування себе йому, а не як відчайдушна спроба бути комусь потрібною, щоб відчути власну повноцінність.

3. Чоловік любить не саму Жінку, а свій стан поруч з нею

Жінка, яка створює у чоловіків особливий стан – завжди буде мати успіх і шанувальників. До цього особливого стану чоловік буде тягнутися, як до магніту. Справжня Жінка культивує в собі жіночність, щоб обдаровувати нею чоловіків (коханого, шанувальників, друзів, знайомих, просто перехожих). Тому Справжня Жінка – це зовсім не найкрасивіша, зовсім не найрозумніша і вже зовсім не найуспішніша в соціальному плані. Справжня Жінка дарує чоловікові не розум, не красу, не тiло, не успіхи, а стан.

4. Бажання любити народжується всередині

Воно, як правило, не має ніякого відношення до того, чи є гідні для цього об’єкти в оточенні Справжньої Жінки. Коли жінка думає, що «немає з кого вибирати» і що навколо неї немає чоловіків, гідних її любові, це може говорити про те, що вона поки не готова любити. Вона хоче чогось іншого. Вона, можливо, боїться любити. І ті «негідні» чоловіки, які є навколо, тільки відображають її внутрішній стан. Як тільки жінка дозріває до істинної глибокої любові, питання «гідний – не гідний» перестає мати першорядний характер.

5. Щедрість Жінки на любов привертає до неї любов

Якщо жінка хоче бути коханою, вона повинна вміти насичувати любов’ю все, з чим стикається. Дарувати її, насолоджуватися нею, виявляти її, думати і говорити про неї. Любов повинна бути вдихом і видихом, а не тільки вдихом. Якщо ви видихаєте любов, вона знайде вас природним чином.

6. Чоловіки – це Боги

Будь-який чоловік – Бог. Саме так. Якщо він не справляє на вас враження Бога, значить, ви «дивитеся очима» критичного розуму. Бог може бути виявлений в ньому тільки на один відсоток. У його житті ще не зустрілася така Жінка, яка вдихнула б в нього віру в себе.

Справжня Жінка бачить в чоловіках Богів. Справжня Жінка не конкурує з чоловіками і не доводить їм свою досконалості. Вона їх не переробляє і не виховує. Вона бачить все краще, що є в кожному з них. Справжня Жінка любить, цінує і поважає чоловіків взагалі, як клас. Така позиція створює в її житті простір для цікавих і гідних чоловіків.

7. Щоб чарувати чоловіків, Жінка сама повинна бути зачарована

Якщо Жінка хоче надихати чоловіків – вона повинна сама перебувати в стані натхнення. Якщо жінка хоче запалювати їх, вона сама повинна бути маленьким полум’ям. «Зачарованість» Жінки – це її закоханість в Життя, в свої маленькі таємниці, романтичність і загадковість. Не важливо, чим Жінка зачарована. «Зачарованість» створює внутрішній світ, який неможливо не відчути.

8. Поруч з Справжньою Жінкою завжди є місце подвигу

Вона його створює. Жінка побуджує в чоловікові бажання проявити себе сильним, не нав’язуючи йому обов’язки «ти повинен», але м’яко запрошуючи в казку «Герой і Принцеса». Вона створює ілюзію зворушливої беззахисності і вразливості, пробуджуючи в чоловікові бажання для здійснення вчинків, результатом яких будуть її захоплені очі і захоплення ним. Справжня Жінка готує чоловіка до скоєння вчинків поступово і непомітно, нічого для цього не роблячи, просто перебуваючи в образі ніжної, тендітної панянки.

9. Справжня Жінка не бере участі в феміністичних жіночих клубах

Справжня Жінка не буде робити узагальнень типу «Всі вони». Вона знає, що всі чоловіки – різні. Кожна жінка створює свій Всесвіт, і її оточують ті чоловіки, яких вона залучає в своє життя. Вона не буде роздмухувати багаття вiйни і впиватися недосконалістю світобудови. Розмовляючи з подругами про свого чоловіка, вона не робитиме акцент на його недоліки, критикувати і знецінювати, виставляючи його негідним.

10. Справжня Жінка навіть неприємні речі вміє говорити коректно і доброзичливо

Вона каже їх чоловікам так, що це не принижує їх, а підштовхує до зміни на краще. Це велике жіноче мистецтво – бути доброзичливою навіть тоді, коли треба сказати про недоліки і помилки. Важливо не те, що говорить Жінка, а те, як вона це говорить. Вона каже, зберігаючи почуття власної гідності і гідність того, кому вона це говорить. Вона знає, що навіть критику можна подати так, що це надихає на подвиг. Однак вона завжди залишає чоловікові можливість вибору: змінюватися чи ні.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page