fbpx

Їй не щастило! В особистому житті не щастило остаточно і безповоротно. Ні, якісь швидкоплинні, але не остаточні зустрічі бували, але всі тимчасові, дуже тимчасові. До серйозної пропозиції руки, серця і колечка в тістечку чи келиху діло не доходило. І, нарешті, вона зважилася! Дізналася у подруги телефон “бабки”, напросилася на прийом і пішла, зі страхом, але, тим не менше, твердим кроком до неї

Бабуся виявилося привабливою жінкою, невизначеного віку. Подивишся, під одним кутом, п’ятдесят, під іншим всі сто двадцять, а третім повернеться, ну, дівчисько дівчиськом.

І щось таке в її очах стрибало… дивне, поки вона слухала розповідь клієнтки про негаразди в її особистому житті.

Вислухала уважно. Пошуршала чимось у своєму архіві, і видала рецепт супер приворотного зілля. Наказавши строго дотримуватися пропорції і правил приготування. Сказала, що як тільки приготує його, так все і вийде!

Наша героїня прочитала список інгредієнтів, надихнулася, бо нічого типу жаб’ячих лапок і щурячих хвостів там не було, і на наступний же день пострибала на найближчий ринок.

Закупила все, що треба, і дуже задоволена собою вже майже прийшла додому.

Але де це бачено, щоб все вийшло з першого разу?! Не буває майже ніколи такого!

Вже при підході до під’їзду ззаду до неї підбігла грізного виду собака, і вихопила з слабкої жіночої ручки один з пакетів!

Кинути інші і бігти за шкідником?! Ага! Поки бігатиме, інші розтягнуть, вирішила наша героїня. Пом’янула всіх безсоромних бісів в окрузі, долю злодійку, зламаний ліфт, доперла пакети до квартири, і пішла за відсутніми інгредієнтами, назад на ринок.

На цей раз, повертаючись, вона притискала пакет до себе, як мішок з мільйоном доларів, і тому донесла його до квартири благополучно.

І почалося дійство. Вона опускала всі складові одне за іншим в киплячу каструлю. Ну, не було у неї казана, не було!

Вона смажила, те, що треба було смажити, тушкувала, те, що належало тушкувати. Все за рецептом!

Ароматом можна було приманити не тільки прихильників, але і цілу армію кого-небудь ще.

Коли все було готове, в двері почали шалено тарабанити.

Ага! Подумала вона, почалося!

-Ви мене заливаєте! Вся стеля вже протекла!

-Ви хто?!

Не зрозумівши суті проблеми, очманіло запитала вона.

-Хто хто! Сусід ваш знизу і ви мене заливаєте!

Ой! Оце це поворот, встигла подумати вона, а сусід вже діяв. Влетів у ванну кімнату, швидко перекрив пробиту трубу, зганяв додому за інструментами, все полагодив.

У процесі його ніс дивно ворушився.

-Як у вас смачно пахне!

Сказав він, закінчивши ремонтні роботи.

-А це я борщ варила, так захопилася, що нічого не помічала, – відповіла вона, – не хочете пообідати? Хоч якась компенсація.

Сказала, а у самої сердечко так і стукає, так і стукає! Сусід не став комизитися, помив руки, у відремонтованій їм ванній, сів за стіл, втягнувши смачні запахи…

Вони обідали, пили чай, а на завтра він запросив її в кафе.

Та, що там довго розписувати! Спрацювало зілля! Через кілька місяців вони подали заяву в РАЦС і заявку в ріелторське бюро, на обмін двох окремих квартир на одну спільну.

Але у нашої героїні прокинулася совість. І вона зателефонувала “бабусі”. Прийшовши до неї на вторинний прийом, почала просити допомогти зняти приворот, бо так виходить нечесно, і навіть якщо їй не судилося залишитися з коханим, то нехай все буде, як буде!

Відунка вислухала, а потім голосно розреготалася!

-Та немає ніякого привороту! Ти знаєш, скільки в вашому домі одиноких чоловіків живе? Я точно знала, що на запах хтось та притягнеться! А далі справа техніки. Ти ж і сама хороша. Красива, розумна, багата. Треба було просто направити все в потрібне русло. А не по кафе з ресторанами з претендентами зустрічатися. Так що, живіть довго і щасливо. І борщ вари частіше. Корисний він у всіх планах.

Клієнтка абсолютно щаслива вискочила за двері, щоб понестися в обійми свого коханого і нагодувати його НЕ приворотним борщем.

А “бабка” дістала товстий талмуд, і навпроти імені її обранця поставила галочку.

– Прилаштований, – задоволено хмикнула вона. – Чекаємо наступну клієнтку. Бо, не можна чоловікові без жінки, недоглянутий він стає, здичавіти може. А таких, які з ранку до вечора концентратами і іншим шкідливим фаст фудом харчуються, тільки в тому будинку приблизно п’ятдесят шість. Ну нічого! Борщу не приворотного на всіх наваримо!

У родині ж завжди краще!

Автор: Nadiya Мuntseva.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page